από αθήνα συγγνώμη ξέχασα να το γράψωαυτή η ερώτηση δεν έχει κανένα νόημα αν δεν ξέρουμε από που πετάς.
από αθήνα συγγνώμη ξέχασα να το γράψωαυτή η ερώτηση δεν έχει κανένα νόημα αν δεν ξέρουμε από που πετάς.
θα το ψάξω αν και για την αδερφή μου μάλλον άλλος θα φροντίσει για το εισιτήριο τηςΓια Ελλάδα ίσως πετάει η Thomas Cook ή η Thomson με εποχιακές πτήσεις από East Middlands, δε νομίζω να πετάει άλλη εταιρία σε ετήσια βάση.
Home | Transport for LondonΘέλω να πάω σε ένα μεγάλο club, σαν αυτά που είπες στην αρχή.Το έχω απωθημένο αν και πλέον δεν είμαι του σπόρ..Λέω για το Μinistry..
Μήπως ξέρεις να με προετοιμάσεις πόσο θα ξηλωθώ μετά για το ταξί?(για περιπου 6 km)
Θα μείνω στο East Dulwich.Home | Transport for London
Με το ταχυδρομικό κωδικό του Μinistry και του ξενοδοχείου σου μπορείς να δεις πως να γυρίσεις (πρόσεξε να βάλεις μεταμεσονύχτια ώρα στο journey planner μιας και οι νυχτερινές διαδρομές είναι διαφορετικές).
6 χιλιόμετρα δεν μου λένε κάτι. Πες μας περιοχή. Λογικά κανένα 20ρικο με minicab...
Το Brixton είναι σούπερ .... Και με τους αφρικανους δεν θα κακοπερασεις !!!Θα μείνω στο East Dulwich.
Επίσης στο journey planner απο Heathrow όταν φτάνω μου βγάζει μετεπιβιβασή στις 23.00 στο Brixton από tube σε bus.
Kατεβαίνω εκεί ή θα τρέχω να σωθώ απο καμιά ντουζίνα αφρικανούς?
Εσύ σε τι είσαι προικισμένη..;Μικρή αφρικανούλα..Το Brixton είναι σούπερ .... Και με τους αφρικανους δεν θα κακοπερασεις !!!
Ειδικά αν σε πάρουν πρεφα ....... Τοίχο,τοίχο γιατί είμαστε και προικισμενοι
Εσύ σε τι είσαι προικισμένη..;Μικρή αφρικανούλα..
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις για τα ''αφρικανικά'' προικιά της..Foul προίκα η Ευαγγελία ,δεν το'ξερες ?????