gastone_d
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο χρόνο..
So..How do you see Chelsea this year?δεν γινόταν να είναι στον κήπο μου?Δε ζητάω πολλά Να πηγαινοέρχομαι με το καθαρόαιμο ιρλανδέζικο άλογό μου Ε σταματήστε με το παράκανα
So..How do you see Chelsea this year?δεν γινόταν να είναι στον κήπο μου?Δε ζητάω πολλά Να πηγαινοέρχομαι με το καθαρόαιμο ιρλανδέζικο άλογό μου Ε σταματήστε με το παράκανα
Βουλομένο γράμμα διαβάζεις!Εσύ όλα τα ξέρεις καμάρι μου.
Φαντάζομαι πήγες με Ryan air απο Λονδίνο στο SKG κι απο εκεί με ΚΤΕΛ στην Καλλικράτεια ε;
Εσύ το βουλοσες ;Βουλομένο γράμμα διαβάζεις!
Can't say right now my dear, i'm hunting foxes with David.....David BechamSo..How do you see Chelsea this year?
Μωρέ δεν ξέρω αν θα πω βλακεία αλλά εκεί που λέει για την απόσταση 10 λεπτά με το αυτοκίνητο...μήπως έμμεσα σ λέει να νοικιάσεις;Λέει οτι έχουν λεωφορειάκι που διαπιστώνω οτι με εξυπηρετεί, το θέμα είναι στο croydon πως φτάνουν κ σε πόσες μέρες?
πες!Τόσες κ τόσες διάβασα σήμερα αντέχωΜωρέ δεν ξέρω αν θα πω βλακεία αλλά εκεί που λέει για την απόσταση 10 λεπτά με το αυτοκίνητο...μήπως έμμεσα σ λέει να νοικιάσεις;
Kανείς..?Παίδες έχει πάει κανείς ministry?
Hyde park έκλεισα κι ο κούκος αηδόνι αλλά χαλάλι, είναι δώρο στον εαυτό μετά από 8 χρόνια. Πάντως το ξενοδοχειάκι καλό είναι, δε λέω, αλλά κάτι λέει και για οικογένειες...ε αφού έχει και την οδήγηση...μήπως απευθύνεται σε Αγγλους; Πώς θα κολλήσεις τώρα εσύ κορίτσι της δράσης και της Γιουροντίσνευ; Ε; Λέω τώρα (ίσως και 2η χαζομάρα, δεν ξέρω). Και σε υποχρεώνει να πας κέντρο μόνο καθημερινές. Χμ εκτός κι αν θες απομόνωσηπες!Τόσες κ τόσες διάβασα σήμερα αντέχω
Μπορεί..αλλά με το ζόρι οδηγάμε ευρωπαικά, φαντάζεσαι να οδηγήσουμε ανάποδα? Ένα μικρό βήμα για την ελληνίδα οδηγό ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα
εσυ mel που έκλεισες τελικά?
Can't say right now my dear, i'm hunting foxes with David.....David Becham
χμ χλιδάτα Καλά να περάσεις, 8 χρόνια μάζευες????Τι γουρουνάκι κουμπαρά είχες?Δωματίου?Hyde park έκλεισα κι ο κούκος αηδόνι αλλά χαλάλι, είναι δώρο στον εαυτό μετά από 8 χρόνια. Πάντως το ξενοδοχειάκι καλό είναι, δε λέω, αλλά κάτι λέει και για οικογένειες...ε αφού έχει και την οδήγηση...μήπως απευθύνεται σε Αγγλους; Πώς θα κολλήσεις τώρα εσύ κορίτσι της δράσης και της Γιουροντίσνευ; Ε; Λέω τώρα (ίσως και 2η χαζομάρα, δεν ξέρω). Και σε υποχρεώνει να πας κέντρο μόνο καθημερινές. Χμ εκτός κι αν θες απομόνωση