Hotel Eurostars Das Artes | Eurostars Hotelsεχει κανεις προταση για διαμονη στο πορτο?
έχει κάτι λίγα διόδια μόνο προς τη μια κατευθυνση..δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, πάντως όχι πολλά!κατι τελευταιο!!επειδη θα εχουμε αυτοκινητο υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε? ας πουμε στην ιταλια υπαρχει δακτυλιος στις πολεις και ειναι ευκολο να σε γραψουμ.
επσιης η γεφυρα vasko da gama εχει εισιτηριο για να περασεις απεναντι? κατι σαν το δικο μας ριο - αντιρριο
ευχαριστω πολυ!επειδη σε βλεπω πολυ ψαγμενη απο πορτογαλια τι αξιζει να δω στο πορτο (θα μεινω 2 βραδιες)?
συγνωμη γινομαι κουραστικος αλλα αγχωνομαι με το πορτο γιατι δεν βρηκα ταξιδιωτικο οδηγο της πολης. επιλεγω τον τοπ 10 του dk και μαλλον δεν εχει για το πορτο
δεν είμαι και πολύ ψαγμένη..απλά αγαπάω πολύ την Πορτογαλία!ευχαριστω πολυ!επειδη σε βλεπω πολυ ψαγμενη απο πορτογαλια τι αξιζει να δω στο πορτο (θα μεινω 2 βραδιες)?
συγνωμη γινομαι κουραστικος αλλα αγχωνομαι με το πορτο γιατι δεν βρηκα ταξιδιωτικο οδηγο της πολης. επιλεγω τον τοπ 10 του dk και μαλλον δεν εχει για το πορτο
συμφωνω οτι ειναι κατι το ξεχωριστο η παραγωγη του κρασιου!ομως τυγχανει να ειμαι νησιωτης -κρητικος- και να εχω αμπελι με το δικο μου κρασι. οποτε πιστευω οτι δεν θα ειναι κατι το πρωτογνωρο για μενα!παντως παρολα αυτα θα ακουσω τη συμβουλη σου και κατι θα επισκευτουμε!αξιζει να δουμε κι αν υπαρχουν διαφορες μεταξυ των δυο περιοχων στη διαδικασια παραγωγης κρασιου.Και εννοείται πως θα επισκεφτείς το λιγότερο 2-3 οινοποιεία.
Κι αν είσαι αληθινός φίλος του port ή γίνεις εκεί αξίζει να πας και για ένα ποτηράκι εδώ
Instituto dos Vinhos do Douro e Porto
Solar Vinho do Porto - Porto - Reviews of Solar Vinho do Porto - TripAdvisor