panosast
Member
αν θες πιο οικονομικά μπορείς να πας και με easy μέσω μιλάνου αν βρείς καλή ανταπόκριση.
μιλάς για Πόρτο;:roll:αν θες πιο οικονομικά μπορείς να πας και με easy μέσω μιλάνου αν βρείς καλή ανταπόκριση.
Προφανώς, δεν θα με χαλούσε να ξαναπάω στη Λισσαβώνα, αλλά τότε θα χρειαστώ περισσότερες μέρες...Με δεδομένο ότι τα αεροπορικά είναι πολύ ακριβά σε σχέση με άλλες ευρωπαικές πόλεις, δεν αξίζει να πας μόνο στο Πόρτο..
Marquis αν θελεις πες μας τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο Barrio Alto.. Σαν τοποθεσια ειναι σιγουρα κεντρικοτατη αλλα απο εκει και περα τα δωματια,η θεα, το πρωινο, οι κοινοχρηστοι χωροι.. αξιζει τα λεφτα του γιατι ειδικα για τα δεδομενα της Λισαβωνας ειναι ακριβουτσικο..Εμείς μείναμε στο ξενοδοχείο Bairro Alto, στην ομώνυμη περιοχή, και ήταν αρκετά βολικό για τις μετακίνησεις, και η ίδια η περιοχή προσφέρεται για βόλτες και αγορές. .
Το ξενοδοχείο είναι αρκετά καλό, δεν είναι το τυπικό 5στερο, με βαριά επίπλωση, μεγαλεπίβολη αρχιτεκτονική και παλιομοδίτικο διάκοσμο, αλλά είναι αρκετά διακριτικό, με μία κλασική μοντέρνα διακόσμηση, διατηρώντας όμως παραδοσιακές πινελιές, είναι δηλαδή ένα πολύ καλό boutique hotel. Το πρωινό ήταν τυπικό αλλά καλό, το δωμάτιο(superior) ευρύχωρο, με λίγο μικρό μπάνιο για 5στερο, αλλά με όμορφη θέα στην πλατεία μπροστά. Το προσωπικό ήταν αρκετά ευγενικό. Τα τελευταία 2 χρόνια φιγουράρει και στη Gold List του Conde Nast. Η ταράτσα έχει πολύ όμορφη θέα στον Τάγο. Θα ξαναέμενα εκεί λόγω της τοποθεσίας και της ατμόσφαιρας του ξενοδοχείου, και θα έδινα μέχρι 150-200ευρώ. Αν θες κάτι πιο μεγαλοπρεπές, καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.Marquis αν θελεις πες μας τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο Barrio Alto.. Σαν τοποθεσια ειναι σιγουρα κεντρικοτατη αλλα απο εκει και περα τα δωματια,η θεα, το πρωινο, οι κοινοχρηστοι χωροι.. αξιζει τα λεφτα του γιατι ειδικα για τα δεδομενα της Λισαβωνας ειναι ακριβουτσικο..
Με ενέπνευσες και είπα να γράψω τη δική μου ιστορία για τη Λισσαβώνα. Δεν έχει, όμως, καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βοηθήσει...Η μιση Ελλαδα παντως πηγε Πορτογαλια το 2004 στο Ευρο!Ολο και καποιος θα βρεθει να γραψει καποια ιστορια με τις εμπειριες του στην Πορτογαλια(Λισαβωνα)
Με ενέπνευσες και είπα να γράψω τη δική μου ιστορία για τη Λισσαβώνα. Δεν έχει, όμως, καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βοηθήσει...
το corinthia είναι πολύ μακρία από το κέντρο..ευχαριστω για τις προτασεις για τα ξενοδοχεια, ομως εχουμε κλεισει ηδη τρια και μεχρι να παμε εχουμε χρονο να διαλεξουμε το καλυτερο. καναμε κρατηση στο corinthia στο real palacio και αλλο ενα επισης 5στερο αλλα δε θυμαμαι ποιο. οι τιμες δε το συζητω εξευτελιστικες σε σχεση με την ελλαδα-στα ξενοδοχεια τουλαχιστον.
οσο αναφορα το πορτο θα μεινουμε κι εκει τρεις μερες. εχουμε κανει κρατηση και σε αυτοκινητο για να το χρησιμοποιησουμε στις μετακινησεις.
ξερετε αν θα εχω προβλημα με το parking στο πορτο και στη λισαβωνα?
υστερα απο φαγητο εκτος απο θαλασσινο- εχω μαθει τις ιστοριες του μπακαλιαρου- τρωνε κρεας γιατι με τα θαλασσινα ειμαι εχθρος?
Το Corinthia αν και αρκετά καλό είναι πολύ μακριά για κάποιον που επισκέπτεται πρώτη φορά την πόλη, και το Real σε μία μέτριας ομορφιάς περιοχή, κοντά στο πάρκο του Εδουαρδου, το πολυκατάστημα El Corte Ingles, και τα μουσεία της fondacion Gulbenkian, κανένα από τα οποία δε συγκρίνεται με τη μαγεία του να περπατάς στα σοκάκια της Alfama και του Bairro Alto, ή να βλέπεις πως μεταμορφώθηκε η περιοχή της Baixa μετά το μεγάλο σεισμό. Καλύτερα να βρείτε ένα πιο κεντρικό ξενοδοχείο. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αξιόλογο και σε λογικά πλαίσια τιμής.ευχαριστω για τις προτασεις για τα ξενοδοχεια, ομως εχουμε κλεισει ηδη τρια και μεχρι να παμε εχουμε χρονο να διαλεξουμε το καλυτερο. καναμε κρατηση στο corinthia στο real palacio και αλλο ενα επισης 5στερο αλλα δε θυμαμαι ποιο. οι τιμες δε το συζητω εξευτελιστικες σε σχεση με την ελλαδα-στα ξενοδοχεια τουλαχιστον.
οσο αναφορα το πορτο θα μεινουμε κι εκει τρεις μερες. εχουμε κανει κρατηση και σε αυτοκινητο για να το χρησιμοποιησουμε στις μετακινησεις.
ξερετε αν θα εχω προβλημα με το parking στο πορτο και στη λισαβωνα?
υστερα απο φαγητο εκτος απο θαλασσινο- εχω μαθει τις ιστοριες του μπακαλιαρου- τρωνε κρεας γιατι με τα θαλασσινα ειμαι εχθρος?