Λιμένι και πέριξ, 4 βράδια

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Δεν εχω καταλαβει προς τι το hype για την Στουπα ειδικα τα 2 τελευταια χρονια... μια παραλια σαν παμπολλες ελληνικες παραλιες ειναι που εισαι σαρδελοποιημενος και εχουν φτασει οι ξαπλωστρες ξαφνικα 100αρικο.
Η αληθεια ειναι πως τα τελευταια 2 χρονια δεν εχω παει. Και εννοειται οχι τελη Ιουλιου και Αυγουστο. Αλλα αυτο νομιζω οτι ισχυει πια για τις περισσοτερες ευκολα προσβασιμες ελληνικες παραλιες. Παρολα αυτα ειναι μια σχετικα μεγαλη, αμμουδερη παραλια με καθαρα νερα. Τουλαχιστον αυτην την εικονα εχω εγω μια τετραετια πισω. Τωρα αν εχει πηξει απο ξαπλωστρες..... τι να πω. Αλλα υπαρχει και κοσμος που το γουσταρει αυτο. Για κατσε να θυμηθω......Στην πρωτη νιοτη κι εμεις αυτο ψαχναμε! Χαμο και τζερτζελο.:):):) Και τωρα διακοπες Σεπτεμβρη! Προχωρημενο μαλιστα!:xalara:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν εχω καταλαβει προς τι το hype για την Στουπα ειδικα τα 2 τελευταια χρονια... μια παραλια σαν παμπολλες ελληνικες παραλιες ειναι που εισαι σαρδελοποιημενος και εχουν φτασει οι ξαπλωστρες ξαφνικα 100αρικο.
Συμφωνώ, δεν τρελάθηκα. Πήγαμε, δεν είχε καν πάνω από 10 άτομα, είδαμε και φύγαμε. Έχει άμμο, μέχρι εκεί.

varioAthens

Member
.Στην πρωτη νιοτη κι εμεις αυτο ψαχναμε! Χαμο και τζερτζελο.
Ναι το ψαχναμε αλλα να μην ειμαστε σαρδελοποιημενοι με οικογενειες, μωρα, ταπερακια, τραπεζια-καρεκλες παρε παρε φυτοχωμα κοκκινοχωμα
Και να μην εχει και κατοσταρικο το σετ υπο αυτες τις συνθηκες

alma

Member
100ευρώ εννοούμε μόνο 2 ξαπλώστρες; Το σετ;

Αν είναι αυτές οι τιμές είναι πολύ ακριβότερα από αρκετά νησιά.Ακόμα κι αν γλυτώνεις τα ακτοπλοϊκά αν κάνεις μπάνιο σε τέτοιες παραλίες για μερικές μέρες ίδια τιμή με νησί είναι ή ακριβότερα.

Σε παραλιάρες στο Βόρειο Αιγαίο είναι από δωρεάν μέχρι ένα ποσό λογικό (με λίγες εξαιρέσεις). Σε κάποιες δεν πληρώνεις καν ξαπλώστρες έχει απλώς ελάχιστη κατανάλωση.

Φωτό από Σάμο(Αύγουστο παρακαλώ το 2023).Αν έχει αλλάξει κάτι ας πει ο @James...

DSC09277.JPG

Στη Χίο οι περισσότερες παραλίες ανοργάνωτες με δωρέαν ή φθηνότατες ξαπλώστρες.

varioAthens

Member
Σετ μπροστινες σειρες και οσο παει προς τα πισω μειωνεται αλλα και παλι υπερβολικες τιμες

alma

Member
Σετ μπροστινες σειρες και οσο παει προς τα πισω μειωνεται αλλα και παλι υπερβολικες τιμες
Έχω χρόνια να παώ κατακαλόκαιρο στην περιοχή,την προτιμώ Φθινόπωρο ή Άνοιξη,αλλά πόσο θα μειώνεται; Από 100 ευρώ, στα 70; Και πάλι δεκαπλάσια τιμή από το 7ευρω της Σάμου που είναι δωρεάν βασικά γιατί οι πιο πολλοί τα 7 ευρώ κατανάλωση τα κάνουμε ούτως ή άλλως.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ενταξει. Ειμαστε συμφωνοι σε ολα. Και πανακριβα ειναι και σαρδελλοποιηση γινεται. Αλλα ψαχνω μια παραλια με αυτα τα χαρακτηριστικα για να κανω ενα μπανιο. Ε που να παω στη γυρω περοχη; Και αν μπορω να παω διακοπες μονο τον Αυγουστο τι να κανω; θα βαλω την πετσετουλα μου κατω και θα αραξω. Εντελλει ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δε φταιει η παραλια γιαυτο. Φταιμε εμεις γιατι ντε και καλα πρεπει να παμε διακοπες τον Αυγουστο. Ακομη κι οταν εχουμε εναλλακτικη.

varioAthens

Member
Έχω χρόνια να παώ κατακαλόκαιρο στην περιοχή,την προτιμώ Φθινόπωρο ή Άνοιξη,αλλά πόσο θα μειώνεται; Από 100 ευρώ, στα 70; Και πάλι δεκαπλάσια τιμή από το 7ευρω της Σάμου που είναι δωρεάν βασικά γιατί οι πιο πολλοί τα 7 ευρώ κατανάλωση τα κάνουμε ούτως ή άλλως.
Ε ναι... δηλαδη οτι γλυτωσει ο αλλος ακτοπλοικα θα τα δωσει σε ξαπλωστρες...

varioAthens

Member
Ενταξει. Ειμαστε συμφωνοι σε ολα. Και πανακριβα ειναι και σαρδελλοποιηση γινεται. Αλλα ψαχνω μια παραλια με αυτα τα χαρακτηριστικα για να κανω ενα μπανιο. Ε που να παω στη γυρω περοχη; Και αν μπορω να παω διακοπες μονο τον Αυγουστο τι να κανω; θα βαλω την πετσετουλα μου κατω και θα αραξω. Εντελλει ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δε φταιει η παραλια γιαυτο. Φταιμε εμεις γιατι ντε και καλα πρεπει να παμε διακοπες τον Αυγουστο. Ακομη κι οταν εχουμε εναλλακτικη.
Λυσεις υπαρχουν και Αυγουστο ακομα.... ειδικα αμα εισαι της πετσετουλας....

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
100ευρώ εννοούμε μόνο 2 ξαπλώστρες; Το σετ;

Αν είναι αυτές οι τιμές είναι πολύ ακριβότερα από αρκετά νησιά.Ακόμα κι αν γλυτώνεις τα ακτοπλοϊκά αν κάνεις μπάνιο σε τέτοιες παραλίες για μερικές μέρες ίδια τιμή με νησί είναι ή ακριβότερα.

Σε παραλιάρες στο Βόρειο Αιγαίο είναι από δωρεάν μέχρι ένα ποσό λογικό (με λίγες εξαιρέσεις). Σε κάποιες δεν πληρώνεις καν ξαπλώστρες έχει απλώς ελάχιστη κατανάλωση.

Φωτό από Σάμο(Αύγουστο παρακαλώ το 2023).Αν έχει αλλάξει κάτι ας πει ο @James...

View attachment 492928

Στη Χίο οι περισσότερες παραλίες ανοργάνωτες με δωρέαν ή φθηνότατες ξαπλώστρες.
Δικιο εχεις. Κι εμενα η εμπειρια μου απο Λημνο ειναι παρομοια. Βεβαια εκει εχουν ξεφυγει οι τιμες στα καταλυματα. Χιος ειναι στο προγραμμα για φετος αρχες με μεσα Ιουλιου η αρχες Σεπτεμβρη που θα εχουν ανοιξει και τα σχολεια.:)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ενταξει. Ειμαστε συμφωνοι σε ολα. Και πανακριβα ειναι και σαρδελλοποιηση γινεται. Αλλα ψαχνω μια παραλια με αυτα τα χαρακτηριστικα για να κανω ενα μπανιο.
Μπορείς να συγκεκριμενοποιήσεις τα χαρακτηριστικά;

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Μπορείς να συγκεκριμενοποιήσεις τα χαρακτηριστικά;
Αμμος, σχετικα μεγαλη, ευκολα προσβασιμη με αυτοκινητο, καθαρα νερα και να εχει να πιω και κανενα καφεδακι και νερακι. Και, σχετικα παντα, κοντα στο Λιμενι. Γιατι νομιζω οτι ετσι εβαλα στη συζητηση τη Στουπα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.690
Νεότερο μέλος
ΒΙΚ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom