Γεια σας παιδιά! Είμαστε ζευγάρι 30 χρονών από Κύπρο. Τέλος Αυγούστου θα πάμε Σπάρτη για ένα γάμο και είπαμε να συνδιάσουμε και διακοπές στη Λακωνική Μάνη. Έχουμε 6 βράδια (εκτός από τα 2 βράδια που μείνουμε Σπάρτη) και έχω κλείσει 4 διανυχτερεύσεις στο Μαυροβούνι και 2 διανυχτερεύσεις στην Αρεόπολη. Θέλουμε να πάμε και Μονεμβασιά και εννοείται να δούμε τη Μάνη με τα πυργόσπιτα και να φτάσουμε μέχρι Ταίναρο. Επειδή από όσο κατάλαβα το Μαυροβούνι είναι δίπλα στο Γύθειο, θα ήθελα να μου προτείνετε τι δε θα έπρεπε να παραλείψουμε από Γύθειο και τα μέρη εκεί κοντά. Από αξιοθέατα, παραλίες και φαγητό. Έχω διαβάσει περισσότερα για τη Μάνη αλλά και για εκεί αν μπορούσατε να δώσετε τα φώτα σας. Αξίζει να πάμε και προς Στούπα και Καρδαμύλη;
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα προτείνατε να μοιράσω τις μέρες και να μείνουμε 3 βράδια Μαυροβούνι και 3 Αρεόπολη. Φίλοι που έχουν πάει μας είπανε ότι είναι πιο γραφική πόλη και γενικά η πλευρά προς Μεσσηνία έχει πιο ωραίες θάλασσες. Όμως σκέφτομαι ότι το ξενοδοχείο στο Μαυροβούνι είναι πάνω στη θάλασσα και δε θα χρειάζεται να οδηγάμε κάθε μέρα για θάλασσα. (Έκλεισα δύο διαφορετικά ξενοδοχεία γιατί δεν έβρισκα για όλες τις μέρες στο ίδιο και είπα αφού θα μετακινηθούμε ας αλλάξουμε και πόλη.) Θα ενοικιάσουμε αυτοκίνητο.
Απολογούμαι για το τεράστιο ποστ. Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία!!!
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα προτείνατε να μοιράσω τις μέρες και να μείνουμε 3 βράδια Μαυροβούνι και 3 Αρεόπολη. Φίλοι που έχουν πάει μας είπανε ότι είναι πιο γραφική πόλη και γενικά η πλευρά προς Μεσσηνία έχει πιο ωραίες θάλασσες. Όμως σκέφτομαι ότι το ξενοδοχείο στο Μαυροβούνι είναι πάνω στη θάλασσα και δε θα χρειάζεται να οδηγάμε κάθε μέρα για θάλασσα. (Έκλεισα δύο διαφορετικά ξενοδοχεία γιατί δεν έβρισκα για όλες τις μέρες στο ίδιο και είπα αφού θα μετακινηθούμε ας αλλάξουμε και πόλη.) Θα ενοικιάσουμε αυτοκίνητο.
Απολογούμαι για το τεράστιο ποστ. Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία!!!