Μην φατε πουθενα στην ΑρεοποληΝαι αυτό εννοώ. Γράψε λάθος! Μέρη με φαγητό σε λιμανάκια με ωραία τοπια εκτός από τα γνωστά σημεία που έχουμε αναφέρει υπάρχουν;
Βοηθα στο παραπάνω τώρα που καίγομαι και μετά λέμε περι φαγητούΜην φατε πουθενα στην Αρεοπολη
Τοπ φαγητο στο Tikla cuzina & wine bar στην Καρδαμυλη
Ναι, το καλύτεροΑν είχατε 6 βραδια θα τα σπάγατε 3 βραδια Μεσσηνιακή Μανη και άλλα 3 Λακωνική η όλα στην Λακωνική ;
Ευχαριστώ. Μεσσηνιακή Μάνη που αξίζει να μείνουμε;Ναι, το καλύτερο
3 βράδια στην Μεσσηνιακή Μάνη πολλά μου φαίνονται 4 και 2 θα πρότειναΕυχαριστώ. Μεσσηνιακή Μάνη που αξίζει να μείνουμε;
Καρδαμύλη θα έλεγα, αλλά δεν έχω καμία ιδέα από ξενοδοχεία.Παιδιά μιας και δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή στο θέμα αν είναι εύκολο πείτε μου σε ποια περιοχή στην Μεσσηνιακή Μάνη αξίζει να μείνουμε για 2 βραδια..
Καρδαμύλη, έχει περισσότερες επιλογές διαμονής και διασκέδασηςΠαιδιά μιας και δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή στο θέμα αν είναι εύκολο πείτε μου σε ποια περιοχή στην Μεσσηνιακή Μάνη αξίζει να μείνουμε για 2 βραδια..
Καρδαμύλη θα έλεγα, αλλά δεν έχω καμία ιδέα από ξενοδοχεία.
Και εγώ εκεί κοιτούσα... Έχω κλείσει ήδη 4 βράδια στην Αρεόπολη και τώρα έχω το εξής δίλημμα:Καρδαμύλη, έχει περισσότερες επιλογές διαμονής και διασκέδασης
Εξαρτάται από το πως ταξιδεύετε. Αν σας αρέσει να κάθεστε με τις ώρες στην παραλία ή αν θέλετε να κάνετε πεζοπορίες (δύσκολο ίσως λόγω ζέστης) γεμίζουν οι μέρες. Αν θέλετε να βλέπετε παργαματα πιο γρήγορα και με 5 μέρες μπορείς να δεις πολλά πράγματα και μεσσηνιακή και Λακωνική. Τι σας ενδιαφέρει?Φοβάμαι μήπως είναι πολλές 7 μέρες για Μάνη και βαρεθούμε στο τέλος, οπότε μήπως πηγαίναμε 5 βράδια Λακωνικη και αφήναμε για άλλη φορά την Μεσσηνιακή;
Ούτε για πεζοπορίες είμαστε ούτε να καθόμαστε με τις ώρες παραλίες.Εξαρτάται από το πως ταξιδεύετε. Αν σας αρέσει να κάθεστε με τις ώρες στην παραλία ή αν θέλετε να κάνετε πεζοπορίες (δύσκολο ίσως λόγω ζέστης) γεμίζουν οι μέρες. Αν θέλετε να βλέπετε παργαματα πιο γρήγορα και με 5 μέρες μπορείς να δεις πολλά πράγματα και μεσσηνιακή και κανονική. Τι σας ενδιαφέρει?