Klair
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
@psilos3 ναι οι τρεις "καθαρές" μέρες (βγάζω εκτός την άφιξη και την αναχώρηση) αρκούν για να πάρεις μια πολύ καλή γεύση της περιοχής. Και εγώ Αρεόπολη βλέπω για έδρα. Είναι πάρα πολύ ζωντανή πόλη, πολύ σημαντικός παράγοντας για τα δικά σου ταξιδιωτικά γούστα. Έχει ένα σωρό πανέμορφα μαγαζιά για μπιροποσίες και όχι μόνο. Βέβαια η εμπειρία μου αφορά το καλοκαίρι και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται το Πάσχα ή τους υπόλοιπους μήνες. Όλη η μαγεία και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην πόλη, έχει να κάνει με τον πεζόδρομο, τα απλωμένα τραπέζια, τις χρωματιστές μαξιλάρες, τα φαναράκια στα πέτρινα σκαλιά και τον κόσμο που γίνεται μια ολόκληρη, συμπαγής παρέα. Όλα αυτά λοιπόν προϋποθέτουν καλές καιρικές συνθήκες. Ας μας πει καλύτερα η @Smaragda53 ή η @KIKI που γνωρίζουν καλά την περιοχή, τι συμβαίνει στην Αρεόπολη π.χ το Πάσχα. Είναι πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες και σε σένα και σε μένα και σε πολλούς ακόμα, που μπορεί να σκέφτονται μια εξόρμηση στην περιοχή εκτός καλοκαιριού.@Klair Μιας που το κουβεντιάζουμε, θεωρείς ότι σε 2μισι-τρεις μέρες παίρνει κανείς καλή γεύση από τη περιοχή; Αναφέρομαι μόνο στο μεσαίο πόδι (αν μπορώ να το θέσω έτσι) από τη Στούπα και κάτω, γιατί μέχρι εκεί έχω φτάσει..