• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λίφτινγκ στον "Χριστό του Ρίο"

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τουλάχιστον 3,8 εκατ. δολάρια αναμένεται να κοστίσουν οι εργασίες συντήρησης στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, που προστατεύει την πόλη από το ψηλότερο σημείο του όρους Κορκοβάντο.

as.enet.gr_resources_2010_01_christ_thumb_medium.jpg

Η συντήρηση θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο, αλλά οι αρχές της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ότι δε θα απαγορευθεί η πρόσβαση στους τουρίστες. Στη διάρκεια της αποκατάστασης των ζημιών το άγαλμα του Χριστού θα σκεπαστεί με ένα διαφανές ύφασμα.

η συνέχεια του άρθρου Λίφτινγκ στον "Χριστό του Ρίο" | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ευτυχως που δεν εχω σκοπο να παω μεχρι τον ιουνη!!!!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ πάλι έχω σκοπό.... Ας δούμε τι θα δούμε.
Ωχ! taver, παρακολούθησέ το, το θέμα...Ας ελπίσουμε, αφού θα επιτρέπεται στους τουρίστες η πρόσβαση, να έχουν λάβει κάποια μέτρα για να μη χαθεί η μαγεία...:roll::roll:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
«Zωντάνεψε» ο Ιησούς του Ρίο

«Ζωντάνεψε» το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για την ενίσχυση εκστρατείας κατά της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Με τη βοήθεια ειδικού φωτισμού και εφέ το άγαλμα - σύμβολο του Ρίο φαινόταν κατά διαστήματα να ανοιγοκλείνει τα χέρια του.
as.enet.gr_resources_2010_10_rio_thumb_medium.jpg
Η προβολή των ειδικών εφέ έγινε σύμφωνα με το Αssociated Press, τη νύχτα της Τετάρτης. Η ψευδαίσθηση της κίνησης δημιουργήθηκε από οκτώ υπολογιστές.

Η κυβερνητική καμπάνια ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση προέβλεπε ότι για κάθε φορά που 500 χρήστες του διαδικτύου έμπαιναν στη σχετική ιστοσελίδα, το άγαλμα θα εμφανιζόταν να ανοιγοκλείνει τα χέρια του.

πηγή : "Zωντάνεψε" ο Ιησούς του Ρίο | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX