Ελ Σαλβαδόρ Νικαράγουα Ονδούρα Λίμνες και Ηφαίστεια

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Παρά πολύ "δυνατές" πληροφορίες μας δώσατε και όμορφες εικόνες επίσης...Υγεία και όρεξη να έχετε και πάμε παρακάτω που λένε...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολύ ωραία η ιστορία σου, ταξιδάρες κάνετε μακάρι να σας μοιάσουμε αν ποτέ μας βγάλουν στη σύνταξη!

'Οσο για τα Ισπανικά....Duolingo και σύντομα θα μπορείς να συνεννοηθείς στα βασικά.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Παρά πολύ "δυνατές" πληροφορίες μας δώσατε και όμορφες εικόνες επίσης...Υγεία και όρεξη να έχετε και πάμε παρακάτω που λένε...
Ευχαριστώ για την παρακολούθηση της ιστορίας μου.
Για παρακάτω κάτι έχουμε στο μυαλό.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
μακάρι να σας μοιάσουμε αν ποτέ μας βγάλουν στη σύνταξη!
Πάντως κι εσύ κάνεις ωραία και μεγάλα ταξίδια. Με αυτό το ρυθμό δεν θα έχεις και τόσο ανάγκη την σύνταξη!
'Οσο για τα Ισπανικά....Duolingo και σύντομα θα μπορείς να συνεννοηθείς στα βασικά.
Την είχα κατεβάσει την εφαρμογή, αλλά δεν μου ταίριαζε. Δεν τα έχω καλά με τις ξένες γλώσσες. Τα βασικά τα καταφέρνω και με τα ελάχιστα που ξέρω και φυσικά το Google translate.

maratha

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ετοιμάζονται και τα βίντεο για το ταξίδι αυτό.
Ξεκινάμε με το Ελ Σαλβαδόρ και το Κοπάν της Ονδούρα:

Βίντεο κ μουσική μας ξεσηκώνουν !!! Ευχαριστώ πολύ μέσα από τις ιστορίες σου ταξιδεύω σε μέρη που δύσκολα ταξιδεύει κάποιος !!! Εύχομαι κ στα επόμενα με υγεία !!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστούμε και για αυτή την ιστορία που μας έγραψες με τόσες λεπτομέρειες και πληροφορίες.
Τα βίντεο και οι μουσικές στο τέλος υπέροχα :)

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Βίντεο κ μουσική μας ξεσηκώνουν !!! Ευχαριστώ πολύ μέσα από τις ιστορίες σου ταξιδεύω σε μέρη που δύσκολα ταξιδεύει κάποιος !!! Εύχομαι κ στα επόμενα με υγεία !!!
Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν όλα αυτά. Και σε σένα εύχομαι καλά ταξίδια.
Ευχαριστούμε και για αυτή την ιστορία που μας έγραψες με τόσες λεπτομέρειες και πληροφορίες.
Τα βίντεο και οι μουσικές στο τέλος υπέροχα
Κι εγώ σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς σε αυτή την περιοχή, που ξέρω ότι αρέσει και σε σένα ιδιαίτερα.

varioAthens

Member
Το ρισκάρεις όμως; Εγώ όχι.
Συν το ότι: θα έχεις ίντερνετ στο αεροδρόμιο;
Απλά την επόμενη φορά ή θα αποφύγω τις ΗΠΑ ή θα φροντίσω να έχω 4-5 ώρες αναμονή. Είναι και το κόστος των εισιτηρίων βλέπεις!
Και για μενα οτι χειροτερο το τρανζιτ σε ΗΠΑ… αγενεστατοι, καθολου εξυπηρετικοι και οργανωμενοι, κοντεψαμε να χασουμε την πτηση και μαζι κοντεψαμε να χασουμε και μερικα χρονια απο τη ζωη μας λογω αγχους

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
κοντεψαμε να χασουμε την πτηση και μαζι κοντεψαμε να χασουμε και μερικα χρονια απο τη ζωη μας λογω αγχους
Ακριβώς ό, τι πάθαμε κι εμείς. Η Ντίνα παρ' ολίγο να πέσει κάτω περιμένοντας στην ουρά. Δεν τους νοιάζει τίποτα.
Και όμως οι κάτοικοι αυτής της χώρας μου είναι αρκετά συμπαθείς. Όσες φορές ήρθαμε σε επαφή με απλούς ανθρώπους και όχι με υπηρεσιακούς, είχαμε την καλύτερη αντιμετώπιση. Έκαναν δηλαδή πράγματα που στη χώρα μας δεν τα κάνει εύκολα κάποιος.

varioAthens

Member
Ακριβώς ό, τι πάθαμε κι εμείς. Η Ντίνα παρ' ολίγο να πέσει κάτω περιμένοντας στην ουρά. Δεν τους νοιάζει τίποτα.
Και όμως οι κάτοικοι αυτής της χώρας μου είναι αρκετά συμπαθείς. Όσες φορές ήρθαμε σε επαφή με απλούς ανθρώπους και όχι με υπηρεσιακούς, είχαμε την καλύτερη αντιμετώπιση. Έκαναν δηλαδή πράγματα που στη χώρα μας δεν τα κάνει εύκολα κάποιος.
Ε οχι να μας ξεκανουν τα αμερικανακια το θηριο τη Ντιναρα που εχει αναπεξελθει σε Πακισταν, Ελ Σαλβαδορ και τα λοιπα. Ημαρτον

Last edited:

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μία ακόμα πολύ όμορφή ιστορία με πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.655
Νεότερο μέλος
Kleo28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom