elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Colour Hotel Frankfurt εχω μεινει σε αυτο! πολυ οικονομικο λιγο μικρο δωματιο απεναντι απο το σταθμο!
10 ώρες αναμονή στην επιστροφή είναι που με προβλημάτισαν....Το κέντρο της πόλης είναι κοντά(20-30 λεπτά).
Δεν θα βαρεθείς τόσες ώρες στο αεροδρόμιο;Επιβάλλεται λοιπόν να πάς μέχρι την πόλη.
Τι να αλλάξει στην πτήση;Να φύγει νωρίτερα;Μάλλον απίθανο...
Τα τσεκ-ιν θα τα έχεις κάνει και τα δύο στην πρώτη πτήση(Αθήνα και Καναδά).Μόνον ένα έλεγχο ασφαλείας θα έχεις να περάσεις.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..... Θα προσπαθήσω να μαζέψω πληροφορίες για το που μπορώ να παω και τι να επισκεφτώ ίσως .... Θα τα καταφέρω νομίζω!Φυσικά έχει σταθμό στο αεροδρόμιο.
http://www.frankfurt-airport.com/co..._by_bus_ortrain/airport_railway_stations.html
Αχ... Για αυτό το αεροδρόμιο και τα duty free του έχω ακούσει πολλά. Πρέπει να μάθω σταθμούς και ονομασίες για να ξέρω .... μην πάω έτσι στα κουτουρου...10 ωρες ειναι υπεραρκετες για μια βολτα στο κεντρο, στην επιστροφη λοιπον να το κανεις! Στο πηγαινε περιπλανησου στο αχανες αεροδρομιο, 4 ωρες θα περασουν γρηγορα...
Επισκέφθηκα τη Φρανκφούρτη τον Αύγουστο μόνο για μερικές ώρες. Επιστρέφοντας λίγο απογοητευμένος, σκέφτηκα πως την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην περιοχή θα προτιμήσω μάλλον το Μάιντς. Χωρίς αμφιβολία όμως ενδείκνυται να μεταφερθείς στο κέντρο της Φρανκφούρτης και να διαθέσεις κάποιες ώρες. Αφού θα είστε, όπως καταλαβαίνω, τουλάχιστον δύο άτομα, σας συνιστώ το ομαδικό ημερήσιο εισιτήριο (Gruppentageskarte). Κοστίζει περίπου 15 ευρώ και προσφέρει απεριόριστη χρήση των μέσων μεταφοράς στην πόλη, από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και στις γειτονικές πόλεις, στο Βισμπάντεν και το Μάιντς. Την εποχή που θα βρεθείς στη Φρανκφούρτη θα έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς και τη χριστουγεννιάτικη αγορά! Μόνο μην ξεχαστείς και καθυστερήσεις να φτάσεις στο αεροδρόμιο, γιατί είναι πραγματικά τεράστιο (το μεγαλύτερο στη χώρα και 3ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη) και αν δε φτάσεις εγκαίρως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τρέχεις στους διαδρόμους και να μη φτάνεις! Μιλώ εκ πείρας...Γεια σας ταξιδεύτες!!!
Τι κάνω 10 ώρες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης;;;; Έχει κάτι εκεί κοντά που να μπορώ να πάω να δω; To Κέντρο της πόλης είναι κοντά;
Καλησπέρα! Θα είμαι μόνη μου, γιατί πάω στον Καναδά να βρω φίλους και να περάσω εκει της γιορτές. Θα έχω 10 ώρες αναμονή στην Φρανκφούρτη..... Αυτό αναρωτιέμαι .... τι μπορώ να κάνω αφού θα είμαι μόνη και που να πάω.Επισκέφθηκα τη Φρανκφούρτη τον Αύγουστο μόνο για μερικές ώρες. Επιστρέφοντας λίγο απογοητευμένος, σκέφτηκα πως την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην περιοχή θα προτιμήσω μάλλον το Μάιντς. Χωρίς αμφιβολία όμως ενδείκνυται να μεταφερθείς στο κέντρο της Φρανκφούρτης και να διαθέσεις κάποιες ώρες. Αφού θα είστε, όπως καταλαβαίνω, τουλάχιστον δύο άτομα, σας συνιστώ το ομαδικό ημερήσιο εισιτήριο (Gruppentageskarte). Κοστίζει περίπου 15 ευρώ και προσφέρει απεριόριστη χρήση των μέσων μεταφοράς στην πόλη, από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και στις γειτονικές πόλεις, στο Βισμπάντεν και το Μάιντς. Την εποχή που θα βρεθείς στη Φρανκφούρτη θα έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς και τη χριστουγεννιάτικη αγορά! Μόνο μην ξεχαστείς και καθυστερήσεις να φτάσεις στο αεροδρόμιο, γιατί είναι πραγματικά τεράστιο (το μεγαλύτερο στη χώρα και 3ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη) και αν δε φτάσεις εγκαίρως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τρέχεις στους διαδρόμους και να μη φτάνεις! Μιλώ εκ πείρας...
Δεν χρειάζεσαι καν να χρησιμοποιήσεις συγκοινωνία για να δεις τα περισσότερα στην πόλη, εκτός αν έχει άσχημο καιρό, δες και το σπίτι του Γκαίτε και επίσηςΚαλησπέρα! Θα είμαι μόνη μου, γιατί πάω στον Καναδά να βρω φίλους και να περάσω εκει της γιορτές. Θα έχω 10 ώρες αναμονή στην Φρανκφούρτη..... Αυτό αναρωτιέμαι .... τι μπορώ να κάνω αφού θα είμαι μόνη και που να πάω.
Τέλεια .... εύχομαι να μην έχει βροχή βασικά. Θα βρω έξω απο το αεροδρόμιο τον σταθμό του τρένου .... ελπίζω να μάθω την σωστή στάση που πρέπει να κατέβω και θα αρχίσω την βόλτα μου. Αυτή η γέφυρα είναι στο κέντρο την πόλης;;Δεν χρειάζεσαι καν να χρησιμοποιήσεις συγκοινωνία για να δεις τα περισσότερα στην πόλη, εκτός αν έχει άσχημο καιρό, δες και το σπίτι του Γκαίτε και επίσης View attachment 132519 ψάξε για αυτή την γέφυρα