to_poulaki
Member
Όλοι όσοι απαντάτε τόσο γρήγορα, σας αγαπώ
Ευχαριστώ πολύ! Θα τα δοκιμάσουμε όλα
Ευχαριστώ πολύ! Θα τα δοκιμάσουμε όλα
Δεν έχω πάει Λήμνο, παρόλο που κατάγομαι απο Β.Α Αιγαίο, αλλά όντως τα κρασιά της είναι μοναδικά και πολύ underrated κατά την γνώμη μου σε σχέση με άλλων περιοχών εντος και εκτός Ελλάδος. Έχει ένα λευκό ποικιλίας Μοσχάτο που το μπουκάλι κάνει 7-8 ευρώ και είναι απίστευτο.Εκτός απο Μαντέλλα και Καλουδίτσα να προσθέσω και την Μιχαλίτσα στον Ρωμανό.
Επίσης να πάτε σε ένα απο τα οινοποιεία του νησιού.Όποιο βολεύει.Αξίζουν όλα.
Μαντελλα για κοκκορα με φλομαρι (το καλυτερο φαγητο στο νησι) και romeo για γλυκοξινο κοτοπουλο και την τελεια τοποθεσια.Γεια σε όλους! Σε μία εβδομάδα επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά το νησί της Λήμνου μετά από παρότρυνση μελών του φόρουμ
Μιας και δε βρήκα φετινά ποστς με πληροφορίες, θα ήθελα συστάσεις για εστιατόρια. Που να μην παραλείψουμε να φάμε; Θα είμαστε δυο εβδομάδες στο νησί οπότε έχουμε μέρες να δοκιμάσουμε πολλά! Στείλτε μου τις προτάσεις σας παρακαλώ!
Καλημέρα!!Είμαστε ζευγάρι χωρίς παιδιά απο Βόρεια Ελλάδα και σκεφτόμαστε φέτος το καλοκαίρι 2025 να περάσουμε τις διακοπές μας στη Λήμνο.
Ψάχνουμε για προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο μετάβασης στο νησί, σε ποια περιοχή του νησιού να μείνουμε και γενικά ότι πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες!
Να μείνετε Μύρινα, να βγαίνετε και το βράδυ. Να πάτε στο πολύ ωραίο μπαράκι το βράδυ με θέα το κάστρο που φωτισμένο είναι ονειρικό.Είμαστε ζευγάρι χωρίς παιδιά απο Βόρεια Ελλάδα και σκεφτόμαστε φέτος το καλοκαίρι 2025 να περάσουμε τις διακοπές μας στη Λήμνο.
Ψάχνουμε για προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο μετάβασης στο νησί, σε ποια περιοχή του νησιού να μείνουμε και γενικά ότι πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες!
Εφόσον θέλετε να πάρετε δικό σας όχημα, να περιμένετε τα δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας. Ενδεχομένως βέβαια να υπάρξουν και από τη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή μιλάμε για Ελληνική ακτοπλοΐα θα το μάθουμε τελευταία στιγμή.Είμαστε ζευγάρι χωρίς παιδιά απο Βόρεια Ελλάδα και σκεφτόμαστε φέτος το καλοκαίρι 2025 να περάσουμε τις διακοπές μας στη Λήμνο.
Υπάρχουν 6 δρομολόγια την εβδομάδα για Λήμνου από Καβάλα τα καλοκαίρια, ενώ από πέρσι νομίζω είχε κ 1-2 από Θεσσαλονίκη με ταχύπλοο. Μπορείτε να μπείτε στο openseas.gr και να δείτε τα δρομολόγια που υπήρχαν πέρσι στις αντίστοιχες ημερομηνίες, ώστε να πάρετε μια εικόνα. Συνήθως δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα δρομολόγια από χρονιά σε χρονιάΕφόσον θέλετε να πάρετε δικό σας όχημα, να περιμένετε τα δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας. Ενδεχομένως βέβαια να υπάρξουν και από τη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή μιλάμε για Ελληνική ακτοπλοΐα θα το μάθουμε τελευταία στιγμή.
Εγώ θα σας πρότεινα εκτός Μύρινας, λίγο, στα κοντινά της χωριά. Θα βρείτε πολύ καλύτερες τιμές σε καταλύματα, ησυχία και εύκολο πάρκινγκ, στοιχεία που δε θα βρείτε εύκολα στην πόλη τις εποχές αυξημένης ζήτησης.