έμεινα για 4 μέρες και είδα σχεδόν τα πάντα στο νησί.Με ενδιαφέρουν τα παντα όλα!!! Διαμονή, φαγητο, βόλτες, αξιοθέατα!!! Τα πάντα!!!
Καλημέρα! Καταγομαι από εκεί και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω!!!Για φαι Μαντέλα στις Σαρδες!Ανδρέα στα Καμίνια! Αυτά μου έρχονται στο μυαλό......αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα το μοιραστω με νέο ποστ!!!Αγαπητοί ταξιδιώτες και ντόπιοι Λημνιοι!!! Τελικά έκλεισα για φέτος με την οικογένειά να έρθω στο πανέμορφο νήσι της Λήμνου! 20-31 Αυγούστου!!! Θα ήθελα οποίος και αν έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει προτεινοντας μου μέρη για φαγητό!!! Μου είπαν ότι στη Λήμνο θα βρω ταβερνες με ποιοτικό φαγητο! Ταβερνες οικονομικές με χορταστικές μερίδες! Αν λοιπόν μπορει καποιος να με βοηθησει είμαι όλος αυτια!!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Λογικά εννοείτε την Νεφελη...πάντως έχει ανοίξει ακόμα ένα αξιόλογο καφέ με πολύ ωραία κοκτέιλ...Ίσαλος λέγεται...είναι στον Ρωμεικο...Για το βράδυ εμένα μου αρέσει πολύ το μπαρ-καφέ που είναι σχεδόν πάνω στο Κάστρο της Μύρινας. Απίστευτη ατμόσφαιρα.Από την μία ακουμπάς σχεδόν το φωτισμένο Κάστρο, από την άλλη βλέπεις την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι αλλά αποκλείεται να μην το δεις.
Για τρελή διασκέδαση (με την έννοια clubs και τρελά ξενύχτια) κακά τα ψέμματα νομίζω δεν προτείνεται. Έντονη ζωή μέσα στην πόλη της Μύρινας μόνο το βράδυ όπου ιδιαίτερα τον Αύγουστο είναι όλα γεμάτα. Μέσα στη Μύρινα όπου μείνεις δεν χρειάζεται αυτοκίνητο για μετακινήσεις και δε χρειάζεται οδήγηση το βράδυ. Νεολαία έχει στα Ρηχά Νερά όπου ήταν και τα μόνα beach bar με δυνατή μουσική.Επειδή άρχισε να μπαίνει και αυτό το νησάκι στα υπόψιν, όποιος έχει άποψη για παρεΐστικες διακοπές θα βοηθούσε πάρα πολύ. Έχει νέο κόσμο την υψηλή σεζόν; Υπάρχουν μπαρ που κρατάνε; Πόσες μέρες αξίζει να μείνει κανείς υπό αυτές τις συνθήκες, πχ με 5-6 μέρες είμαστε οκ;
Επίσης για διαμονή, σε ποια περιοχή της Μύρινας βολέυει για να μην οδηγάς το βραδυ;
Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες. Το σκέφτομαι σε συνδυασμό με Αη Στράτη 1 νύχτα.
Θα σου γράψω εδώ διάφορα όπως τα θυμάμαι και ότι μου ρχεται θα το προσθέτω με edit:Αγαπητοί ταξιδιώτες και ντόπιοι Λημνιοι!!! Τελικά έκλεισα για φέτος με την οικογένειά να έρθω στο πανέμορφο νήσι της Λήμνου! 20-31 Αυγούστου!!! Θα ήθελα οποίος και αν έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει προτεινοντας μου μέρη για φαγητό!!! Μου είπαν ότι στη Λήμνο θα βρω ταβερνες με ποιοτικό φαγητο! Ταβερνες οικονομικές με χορταστικές μερίδες! Αν λοιπόν μπορει καποιος να με βοηθησει είμαι όλος αυτια!!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Ευχαριστώ για τη πληροφόρηση. Οχι, δε συζητάμε για clubs και τα σχετικά, θα ψάχναμε τη Μύκονο..Για τρελή διασκέδαση ...