violetta_sal
New Member
Ευχαριστώ θεώρησα οτι θα διαβάζατε προσεκτικά το μήνυμά μου και θα με βοηθούσατε ως γνώστες (υποθέτω) του θέματος !
Πάρε τηλέφωνο στην ryanair να τους ενημερώσεις.Γειά σας μια ερωτηση , εκανα κρατηση με την ryanair θεσσαλονικη -αθηνα - θεσσαλονικη .Το site ηταν στα ελληνικα και έβαλα τα ονοματα στα ελληνικά. Σημερα έκανα on line check in και (σε αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που διαβασα στο internet ) το boarding pass μου , ειναι στα ελληνικα (ως καρτα επιβηβασεις) με όλα τα στοιχεία του στα ελληνικά.
Υπάρχει περιπτωση να αντιμετοπισω προβλημα επειδη τα ονοματα είναι στα ελληνικα?
Να ξερεις οτι πουθενα εδω και χρονια δεν εκδίδουν εισιτήρια με τα ονοματα στα ελληνικα...ουτε καν στα πλοια..παρε τηλ οπωσδηποτε να μιλησεις με εκπρόσωπο της εταιρείας...ή παρε τηλ στο αεροδρομιο ισως να σε βοηθησουν και απο εκει...Ευχαριστώ θεώρησα οτι θα διαβάζατε προσεκτικά το μήνυμά μου και θα με βοηθούσατε ως γνώστες (υποθέτω) του θέματος !
Στον ΟΣΕ εκδίδουν πάντωςΝα ξερεις οτι πουθενα εδω και χρονια δεν εκδίδουν εισιτήρια με τα ονοματα στα ελληνικα...ουτε καν στα πλοια..παρε τηλ οπωσδηποτε να μιλησεις με εκπρόσωπο της εταιρείας...ή παρε τηλ στο αεροδρομιο ισως να σε βοηθησουν και απο εκει...
Και στα κτελ ΧαχαχαχαχαΣτον ΟΣΕ εκδίδουν πάντως
Σε ποιον μιλάς άραγε;Έλεος πια για πτήση εσωτερικού τόσο άγχος.
Αυτη η εταιρια τους εχει κανει να παραμιλανε....Σε ποιον μιλάς άραγε;