Έχω διαβάσει στο forum για κοπέλα που είχε παρόμοιο πρόβλημα και δεν την άφηναν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αναγκάστηκε να βγάλει εισιτήριο εκείνη την στιγμή και να πληρώσει γύρω στα 200€.Αν έγραψα αντί Δημήτριος Δημήτρης θα χω θέμα;;;;;;
Κατι αντιστοιχο εχω διαβασει εδω μεσα αλλα για αλλες αεροπορικες το Λαθος πχ ηταν ενα C αντι για S ή μια αναστροφή στα γραμματα ή παράληψη ενος γραμματος Δεν υπηρξε τελικα προβλημα στη πτηση τους Μην σε φαει το αγχος εως τοτε..αφου σου ειπε και η εταιρεια οκ..Καλησπερα. Σε 3 βδομαδες πεταμε 6 ατομα για βερολινο μεσω βελιγραδιου με jat airlines. Το θεμα ειναι οτι στην κρατηση το επιθετο μου γραφτηκε λαθος. Πηραμε τηλ την εταιρια και μας διαβεβαιωσε οτι θα ταξιδεψω κανονικα. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα την τελευταια στιγμη και να μεινω με την βαλιτσα στο χερι?
Το πιθανότερο είναι ότι θα σας αφήσουν. Αλλά εγώ στη θέση σας δεν θα το διακινδύνευα. Θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήσετε με την εταιρία και να σας τα αλλάξουν. Θα το κάνουν χωρίς χρέωση και δεν θα έχετε λόγους να αγχώνεστε. Κάλλιο 5-10 ευρώ στο τηλέφωνο παρά το άγχος και ο ενδεχόμενος κίνδυνος επιβολής προστίμου.Καλημέρα σας,
Επαναφέρω το θέμα διότι πριν λίγες μέρες αγόρασα 4 εισιτήρια και στα 2 έκανα το ίδιο λάθος.
Τα έβαλα ανάποδα αλλά όλα τα γράμματα σωστά.
Γνωρίζετε αν έχει αλλάξει κάτι διότι η προηγούμενη αναφορά είναι παλιά και σκέφτομαι να επικοινωνήσω με τη Ryanair για τη διόρθωσή τους.
Υπάρχει περίπτωση να μου δώσει κάποιος απο το αεροδρόμιο στη Θεσ/κη εγκυρη απάντηση πανω στο θέμα αυτο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.