ikarialover
Member
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο..Έψαχνα πληροφορίες για φαγητό στην Κύθνο, καθώς θα πάνε οι γονείς μου και καλύφθηκα πλήρως! Μπράβο!
Για εκδηλώσεις ενδυκνειται το beach bar Pountaki στην Επισκοπή, επίσης κανουν εκδηλώσεις σε ταβερνες στην Κανάλα, και στον Άγιο Δημήτριο.καλησπερα και απο μένα! χιλια συγγνώμη αν θα σας κουρασω αλλα χρειάζομαι τα φώτα σας. Η τουλαχιστον τα φώτα όσων επισκεύτηκαν τελευταία το νησί. Η ιστορία μου έχει ως εξης. Αγάπησα , έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα πολιτικά, γέννησα τον ντέννη τον τρομερό, πηγαμε να κανουμε την γνωστη σε όλους γαμοβαφτιση περυσι αλλα χάσαμε τον πεθερο μου και ακυρωθηκαν ολα τελευταια στιγμη. οποτε λιγους μηνες μετα μαζευτηκαμε λιγοι και καλοι να κανουμε τη βαφτιση γιατι αν αργουσαμε λιγο ακομα θα γινοταν το αντιθετο.. ο διονύσης θα εβαζε στη κολυμπηθρα τον παπα...
και αφου ολα περασαν ο καλος μου μου εκανε προταση γαμου...
και για να μην αρχισω να λεω ολη την ιστορια της ζωης μου αποφασισαμε να παμε σε ενα νησακι κοντινο και μαζεμενο ( max 100 θα ναι οι καλεσμενοι) και να περασουμε ενα τελειο 3ημερο με τους φιλους μας..
απο την πρωτη στιγμη μου εχει κάτσει η Κύθνος.. Αλλά δεν εχω πάει ποτέ οπότε πριν κάνουμε την πρώτη μας βόλτα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να με βοηθήσει... ΤΑ ΠΑΝΤΑ καλοδεχούμενα...
Ευχαριστώ πολυ!!!!!
Καλησπέρα αγαπητέ kourtoulouz, επειδή το νησί αυτό το έχω σαν μια πιθανή επιλογή για φέτος το καλοκαίρι, θα σε παρακαλούσα να πείς ποιό το όνομα του... "κυρίου" που δεν ήταν έντιμος απέναντι σας ως πρός την ενοικίαση του αυτοκινήτου, μην τυχόν πέσουμε στον ίδιο γιατί κι εμείς χωρίς δικό μας μέσον σκεφτόμαστε να πάμε και να ενοικιάσουμε ένα εκεί για κάποιες απο της μέρες που θα μείνουμε στο νησί και επίσεις, επειδή τελικά ενοικιάσατε απο άλλη εταιρία, πόσο βγήκε περίπου τη μέρα η τιμή; Ευχαριστώ.Καλησπερα κι απο εμενα παιδια..αρτι αφιχθεις και λιοκαμενος απο κυθνο..ειναι η πρωτη φορα που γραφω και για να ειμαι ειλικρινης η αφορμη δεν ειναι ευχαριστη..
Κατ' αρχην το νησι ειναι πανεμορφο..θα συμφωνησω με τους φιλους που λενε οτι οι ανατολικες παραλιες ειναι πιο ομορφες απο τις δυτικες..ανατολικα λοιπον εντυπωσιαστηκα με τις παραλιες Αγιος Σωστης, Σκυλου και Γαιδουρομαντρα ..αρκετα μεγαλες σε μηκος και πλατος, απιστευτα νερα και στην πρωτη εχει ενα εκκλησακι στο οποιο ανεβαινεις απο τα βραχια, αρκετα γραφικο..επισης, οι δυο τελευταιες μοιαζουν παρα πολυ..οπωσδηποτε σε αυτες να ειστε εφοδιασμενοι με νερο και ομπρελα καθως δεν υπαρχει τπτ τριγυρω αν χρειαστειτε κατι..προσβαση με αμαξι 1100 cc ανετη αν και σε ολες η ασφαλτος γινοτανε μετα χωματοδρομος..επισης πηγαμε στον αγ στεφανο δυτικα..οχι κατι το εντυπωσιακο απο παραλια, αλλα ειχε ταβερνες κι αρκετα δεντρακια για σκια και αραγμα..οι δυτικες ωραιες κι αυτες μεν, αλλα νομιζω οτι ακουγονται πιο πολυ για εμπορικους λογους καθως εχουν μπιτς μπαρς, ταβερνες, ξαπλωστρες και ειναι πιο κοντα στον μεριχα..
Η Χωρα και η Δρυοπιδα πανεμορφες..ειδικα η δευτερη, απο τα ωραιοτερα χωρια που εχω δει στις κυκλαδες..αξιζει τον κοπο μια επισκεψη καθως ειναι κοντα στην χωρα και ο δρομος πολυ καλος..φαγητο φαγαμε στο στεκι του ντετζη, μονο, στη χωρα..πολυ πανω του μετριου, αλλα σιγουρα δεν θα φυγετε και απο την καρεκλα..δυστυχως δεν κατσαμε πολλες μερες να δοκιμασουμε τα ντοπια κρεατα καθως σε πολλα χωρια υπαρχουν ταβενρες που εχουν, οπως πχ αγ. στεφανος..
Το γεγονος ομως που με ΕΞΟΡΓΙΣΕ και παρολιγον να μου χαλασει τη διαθεση ειναι το εξης..παιρνω τηλεφωνο για ενοικιαζομενο αυτοκινητο τον (κυριο ( ; ) ) .... δυο εβδομαδες πριν την αφιξη μου..συνεννοουμαστε για την επιλογη αμαξιου..ολα οκ λεω..να σας κανω καταθεση μια προκαταβολη τον ρωταω;..οχι μου λεει δεν χρειαζεται..οκ λεω και αφηνω ονομα και τηλεφωνο..με το που φτανω με περιμενε η ψυχρολουσια..με ενα απεθεσταστο υφος, σχεδον θεωρωντας το φυσιολογικο μου λεει δεν εχω αμαξι..τι εννοειτε του λεω και οπως καταλαβαινετε ο υπολοιπος διαλογος δεν μπορει να μεταφερθει..δεν σκεφτηκε καν να με παρει ενα τηλ να με ενημερωσει, να επαιρνα πχ αμαξι απο λαυριο οπου το ειχα παρκαρει..περνωντας μετα παλι απο το σημειο ειδα να βριζεται με ενα ζευγαρι ξανα..υποθετω για τον ιδιο λογο..απαραδεκτα πραγματα..ευτυχως βολευτηκαμε με ταξι (πανακριβα) την μια μερα και βρηκα για τις επομενες δυο μερες απο αλλη εταιρεια ενοικιαζομενων..
Συγγνωμη για το υφος..το νησι τα σπαει και το γεγονος της αποστασης το κανει ιδιαιτερα ελκυστικο προορισμο για χαλαρες αποδρασεις..
Δεν νομίζω να μπορεί να αναφερθεί το όνομα του κυρίου/γραφείου.Απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.Καλησπέρα αγαπητέ kourtoulouz, επειδή το νησί αυτό το έχω σαν μια πιθανή επιλογή για φέτος το καλοκαίρι, θα σε παρακαλούσα να πείς ποιό το όνομα του... "κυρίου" που δεν ήταν έντιμος απέναντι σας ως πρός την ενοικίαση του αυτοκινήτου, μην τυχόν πέσουμε στον ίδιο γιατί κι εμείς χωρίς δικό μας μέσον σκεφτόμαστε να πάμε και να ενοικιάσουμε ένα εκεί για κάποιες απο της μέρες που θα μείνουμε στο νησί και επίσεις, επειδή τελικά ενοικιάσατε απο άλλη εταιρία, πόσο βγήκε περίπου τη μέρα η τιμή; Ευχαριστώ.