• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κόστος ζωής - Στεγαστικό στην Αθήνα

arabickostas

Member
Σωστά αυτά που γράφεις, πραγματικά ο άνθρωπος που επέλεξα ενοικιάζει ένα διαμέρισμα μου με ενοίκιο που δεν υπάρχει, του δίνω ρετιρέ 110τμ για 650ε.
Και απαντώ σε προηγούμενο ερώτημα σου, η συμβολαιογραφική πράξη είναι νομικά πολύ ισχυρή και κανείς δεν μπορεί να καταθέσει άλλη διαθήκη για εμένα εκτός από εμένα που πλήρωσα για την υπηρεσία την συμβολαιογράφο, δεν μπορούν να προσβάλουν αυτή την διαθήκη.
Απαντώ και στον panpan πως πρότεινα σε αυτόν τον άνθρωπο να μένει δωρεάν σε μια κατοικία μου που είναι κενή αλλά αυτός δεν δέχτηκε διότι δεν τον βολεύει η περιοχή για την δουλειά του.
Αλλά αρκετά με αυτή την ιστορία, εάν δεν πέσει το αεροπλάνο δεν τον βλέπω να κληρονομεί :lol:
Καλα τα λες. Αλλα αν έχεις σύζυγο ή παιδια μια χαρα προσβαλλεται η συμβολαιογραφικη πραξη...Άσχετο αλλα τωρα κολλανε ολα για τη καταστροφη του κόσμου καθε τρεις και λίγο. με τα 5 ακινητα φοβασαι μη πεσει κανενα απο σεισμό.... ;)

paefstra

Member

bandit650

Member
Εγω και η @varioAthens θα φροντισουμε στην κοπη της πιτας να αλλαξει γνωμη.
@Spark δε πρεπει με τιποτα να χασεις τη φετινη πιτα!!!! Θα εισαι το απολυτο person of interest . Βγαλε απο τωρα τα εισητηρια για μαλδιβες!! ;)

Last edited:

Spark

Member
@Spark δε πρεπει με τιποτα να χασεις τη φετινη πιτα!!!! Θα εισαι το απολυτο person of interest . Βγαλε απο τωρα τα εισητηρια για μαλδιβες!! ;)
Σκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,
μπορεί ακόμα να πάρω μια τυρόπιτα από τον φούρνο, καλύτερα έτσι για να μην φάω χυλόπιτα..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,
μπορεί ακόμα να πάρω μια τυρόπιτα από τον φούρνο, καλύτερα έτσι για να μην φάω χυλόπιτα..
Εγώ είμαι βέβαιος πως δεν θα σε καταλάβει κανείς όπως και να πας.

varioAthens

Member
Mπααα.... θα δουμε την SPARK in your eye :xalara: Πως τα λεω ετσι Παναϊα μου

arabickostas

Member
Κάνε το ίδιο με την ταινία. Φέρε ένα άλλο Βέγγο σαν ποιητή Αυγερινο. Να δούμε αν μετρήσουν τα ακίνητα...:haha::haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom