gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Μια λύση για να αυξηθούν οι χώροι !
Καλα τα λες. Αλλα αν έχεις σύζυγο ή παιδια μια χαρα προσβαλλεται η συμβολαιογραφικη πραξη...Άσχετο αλλα τωρα κολλανε ολα για τη καταστροφη του κόσμου καθε τρεις και λίγο. με τα 5 ακινητα φοβασαι μη πεσει κανενα απο σεισμό....Σωστά αυτά που γράφεις, πραγματικά ο άνθρωπος που επέλεξα ενοικιάζει ένα διαμέρισμα μου με ενοίκιο που δεν υπάρχει, του δίνω ρετιρέ 110τμ για 650ε.
Και απαντώ σε προηγούμενο ερώτημα σου, η συμβολαιογραφική πράξη είναι νομικά πολύ ισχυρή και κανείς δεν μπορεί να καταθέσει άλλη διαθήκη για εμένα εκτός από εμένα που πλήρωσα για την υπηρεσία την συμβολαιογράφο, δεν μπορούν να προσβάλουν αυτή την διαθήκη.
Απαντώ και στον panpan πως πρότεινα σε αυτόν τον άνθρωπο να μένει δωρεάν σε μια κατοικία μου που είναι κενή αλλά αυτός δεν δέχτηκε διότι δεν τον βολεύει η περιοχή για την δουλειά του.
Αλλά αρκετά με αυτή την ιστορία, εάν δεν πέσει το αεροπλάνο δεν τον βλέπω να κληρονομεί
Εγω και η @varioAthens θα φροντισουμε στην κοπη της πιτας να αλλαξει γνωμη.μπορει αργοτερα να αλλαξει γνωμη και κληρονομο.
Μπορει να βρει το "ιδανικο" για εκεινον
@Spark δε πρεπει με τιποτα να χασεις τη φετινη πιτα!!!! Θα εισαι το απολυτο person of interest . Βγαλε απο τωρα τα εισητηρια για μαλδιβες!!Εγω και η @varioAthens θα φροντισουμε στην κοπη της πιτας να αλλαξει γνωμη.
Σκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,@Spark δε πρεπει με τιποτα να χασεις τη φετινη πιτα!!!! Θα εισαι το απολυτο person of interest . Βγαλε απο τωρα τα εισητηρια για μαλδιβες!!
Ποπό! Μην ακούσετε για μηχανόβιο, κατευθείαν να καβαλήσετε τη σέλα.Εγω και η @varioAthens θα φροντισουμε στην κοπη της πιτας να αλλαξει γνωμη.
Εγώ είμαι βέβαιος πως δεν θα σε καταλάβει κανείς όπως και να πας.Σκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,
μπορεί ακόμα να πάρω μια τυρόπιτα από τον φούρνο, καλύτερα έτσι για να μην φάω χυλόπιτα..
Mπααα.... θα δουμε την SPARK in your eye Πως τα λεω ετσι Παναϊα μουΣκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,
μπορεί ακόμα να πάρω μια τυρόπιτα από τον φούρνο, καλύτερα έτσι για να μην φάω χυλόπιτα..
Κάνε το ίδιο με την ταινία. Φέρε ένα άλλο Βέγγο σαν ποιητή Αυγερινο. Να δούμε αν μετρήσουν τα ακίνητα...Σκέφτομαι εάν έρθω στην κοπή πίτας να είμαι ingognito, μπορεί να δηλώσω πως είμαι άλλο μέλος,