Κόστος ζωής - Στεγαστικό στην Αθήνα

paefstra

Member
Διάδρομο έχω
Σπίτι έχω
Ρε μπας να το νοικίασω σε καμιά ομορφούλα να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της και να παίρνω κι ένα ενοίκιο;
(Με την άδεια της γυναίκας μου πάντα)
Οι ομορφουλες στα γεραματα ζητανε το σπιτι μετα θανατον. Εχουν δει τα ματια μας...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Με αυτο το συλλογισμο οπως πας θα ζητησεις 250 απο τη γυναικα σου για να σε γηροκομησει. Αυτοι ειστε.
Εννοείτε! Εξάλλου το σπίτι που θα νοικιάσω δικό της είναι. 😆😆😆

Οι ομορφουλες στα γεραματα ζητανε το σπιτι μετα θανατον. Εχουν δει τα ματια μας...
Τι με νοιάζει τι θα γίνει μετά θάνατον; Στάχτη και μπούρμπερη

Spark

Member
Τι με νοιάζει τι θα γίνει μετά θάνατον; Στάχτη και μπούρμπερη
Διαφωνώ, εμένα με ενδιαφέρει ποιοι θα κληρονομήσουν τα ακίνητα μου έτσι προνόησα, πήγα σε συμβολαιογράφο και έδωσα διαθήκη στην οποία γράφω πως αποκληρώνω όλους τους συγγενείς μου και αφήνω ακίνητα και κεφάλαια σε άνθρωπο που επέλεξα για το προφίλ και την ικανότητα και τις επιλογές του.

Η συμβολαιογράφος μου είπε "γιατί εσύ νέος άνθρωπος καταθέτεις διαθήκη;"
της απάντησα πως κάνω εξτριμ σπορ και είναι πιθανό να έχω θανατηφόρο ατύχημα, είχα ξανά στο παρελθόν θανατηφόρο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου αλλά με επανέφεραν στη ζωή..

Το ότι τα παιδιά του ανθρώπου που επέλεξα θα κληρονομήσουν πολλά είναι καθοριστικό για το μέλλον τους, θα έχουν ευκαιρίες και επιλογές που άλλα παιδιά δεν έχουν.

varioAthens

Member
Διαφωνώ, εμένα με ενδιαφέρει ποιοι θα κληρονομήσουν τα ακίνητα μου έτσι προνόησα, πήγα σε συμβολαιογράφο και έδωσα διαθήκη στην οποία γράφω πως αποκληρώνω όλους τους συγγενείς μου και αφήνω ακίνητα και κεφάλαια σε άνθρωπο που επέλεξα για το προφίλ και την ικανότητα και τις επιλογές του.

Η συμβολαιογράφος μου είπε "γιατί εσύ νέος άνθρωπος καταθέτεις διαθήκη;"
της απάντησα πως κάνω εξτριμ σπορ και είναι πιθανό να έχω θανατηφόρο ατύχημα, είχα ξανά στο παρελθόν θανατηφόρο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου αλλά με επανέφεραν στη ζωή..

Το ότι τα παιδιά του ανθρώπου που επέλεξα θα κληρονομήσουν πολλά είναι καθοριστικό για το μέλλον τους, θα έχουν ευκαιρίες και επιλογές που άλλα παιδιά δεν έχουν.
Ειμαι ο ανθρωπος που ψαχνεις! Που υπογραφω?

Spark

Member
Ειμαι ο ανθρωπος που ψαχνεις! Που υπογραφω?
Δυσκολεύτηκα να επιλέξω κληρονόμο, κανείς δεν μου άρεσε αρκετά για να κληρονομήσει,
απέκλεισα συγγενείς που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για εμένα, τα παιδιά τους να γίνουν αγρότες,
και τους γνωστούς μου ανθρώπους τους πέρασα από κόσκινο, αυτός που επέλεξα έχει παρόμοιες γνώσεις με εμένα, σπούδασε ηλεκτρονικός, έχει γυναίκα με 2 παιδιά, δουλεύει σε 2 δουλειές, φεύγει κάθε μέρα 7 ώρα το πρωί και γυρίζει 7 ώρα το βράδυ, είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη, γι αυτό τον εκτιμώ.
Αυτός δεν γνωρίζει πως είναι κληρονόμος μου, ο άνθρωπος ζει στο ενοίκιο και όταν πεθάνω θα κληρονομήσει 5 ακίνητα στην Αθήνα και εξοχικό με κήπο δίπλα στη θάλασσα.
Εσύ βαριο να περνάς καλά, καλές εορτές σε όλους..

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Διαφωνώ, εμένα με ενδιαφέρει ποιοι θα κληρονομήσουν τα ακίνητα μου
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μιλάω για σπίτι της συζύγου όχι δικό μου. Οπότε δεν θα έχω καν λόγο στο που θα πάει.

bandit650

Member
Δυσκολεύτηκα να επιλέξω κληρονόμο, κανείς δεν μου άρεσε αρκετά για να κληρονομήσει,
απέκλεισα συγγενείς που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για εμένα, τα παιδιά τους να γίνουν αγρότες,
και τους γνωστούς μου ανθρώπους τους πέρασα από κόσκινο, αυτός που επέλεξα έχει παρόμοιες γνώσεις με εμένα, σπούδασε ηλεκτρονικός, έχει γυναίκα με 2 παιδιά, δουλεύει σε 2 δουλειές, φεύγει κάθε μέρα 7 ώρα το πρωί και γυρίζει 7 ώρα το βράδυ, είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη, γι αυτό τον εκτιμώ.
Αυτός δεν γνωρίζει πως είναι κληρονόμος μου, ο άνθρωπος ζει στο ενοίκιο και όταν πεθάνω θα κληρονομήσει 5 ακίνητα στην Αθήνα και εξοχικό με κήπο δίπλα στη θάλασσα.
Εσύ βαριο να περνάς καλά, καλές εορτές σε όλους..
και πως εισαι σιγουρος οτι οι συγγενεις σου δε προσβαλουν τη διαθηκη; και να μπλεξει σε δικαστικες διαμαχες;

panpan

Member
έχει γυναίκα με 2 παιδιά, δουλεύει σε 2 δουλειές,
ο άνθρωπος ζει στο ενοίκιο
Από την στιγμή που λες ότι τον εκτιμάς, παραχώρισε του ένα από τα ακίνητα που έχεις να μένει
δωρεάν και να μην πληρώνει ενοίκιο. Έτσι θα ζήσει αξιοπρεπέστερα και ίσως δεν χρειάζεται να
κάνει δυο δουλειές και θα έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένεια του.

paefstra

Member
Από την στιγμή που λες ότι τον εκτιμάς, παραχώρισε του ένα από τα ακίνητα που έχεις να μένει
δωρεάν και να μην πληρώνει ενοίκιο. Έτσι θα ζήσει αξιοπρεπέστερα και ίσως δεν χρειάζεται να
κάνει δυο δουλειές και θα έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένεια του.
Ακριβως. Υπαρχουν κατι στραβοξυλα που αφηνουν τα παιδια τους να ζοριζονται μεχρι να πεθανουν αντι να τα βοηθησουν ακριβως οταν τα εξοδα ειναι πολλα.
Φιλε @Spark μακαρι να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα, αλλα οταν ο φιλος σου πει στα παιδια του οτι δεν εχει λεφτα να τα σπουδασει σε αλλη πολη οπως παρα παρα πολυς κοσμος σημερα, θα καταλαβεις οτι εχεις αργησει να δωσεις το δωρο σου.

bandit650

Member
ολοι ειναι γενναιόδωροι οταν προκειτε για χρηματα αλλων. Ο ανθρωπος ειναι νεος. Γιατι να χασει μερος του εισοδηματος του; Μπορει το ατομο που αναφερετε να ειναι ηδη ενοικιαστης του πληρωνοντας ενα λογικο ενοικιο. μπορει αργοτερα να αλλαξει γνωμη και κληρονομο.
Μπορει να βρει το "ιδανικο" για εκεινον :)

Spark

Member
ολοι ειναι γενναιόδωροι οταν προκειτε για χρηματα αλλων. Ο ανθρωπος ειναι νεος. Γιατι να χασει μερος του εισοδηματος του; Μπορει το ατομο που αναφερετε να ειναι ηδη ενοικιαστης του πληρωνοντας ενα λογικο ενοικιο. μπορει αργοτερα να αλλαξει γνωμη και κληρονομο.
Μπορει να βρει το "ιδανικο" για εκεινον :)
Σωστά αυτά που γράφεις, πραγματικά ο άνθρωπος που επέλεξα ενοικιάζει ένα διαμέρισμα μου με ενοίκιο που δεν υπάρχει, του δίνω ρετιρέ 110τμ για 650ε.
Και απαντώ σε προηγούμενο ερώτημα σου, η συμβολαιογραφική πράξη είναι νομικά πολύ ισχυρή και κανείς δεν μπορεί να καταθέσει άλλη διαθήκη για εμένα εκτός από εμένα που πλήρωσα για την υπηρεσία την συμβολαιογράφο, δεν μπορούν να προσβάλουν αυτή την διαθήκη.
Απαντώ και στον panpan πως πρότεινα σε αυτόν τον άνθρωπο να μένει δωρεάν σε μια κατοικία μου που είναι κενή αλλά αυτός δεν δέχτηκε διότι δεν τον βολεύει η περιοχή για την δουλειά του.
Αλλά αρκετά με αυτή την ιστορία, εάν δεν πέσει το αεροπλάνο δεν τον βλέπω να κληρονομεί :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom