Κόστος ζωής - Στεγαστικό στην Αθήνα

arabickostas

Member
Μηνύματα
511
Likes
1.775
Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει, πως γινεται να εχουν απεριοριστη προσβαση σε δανεισμο 18χρονοι φοιτητες χωρις καμια εκπαιδευση για το τι σημαινει δανεισμος.
Με τρομαζει η ιδεα το οτι μπορει να γινει κατι τετοιο κι εδω, αλλα απο την αλλη ενας 18χρονος ειναι ενηλικας και αποφασιζει ο ιδιος.
Υποτιθεται υπαρχει ωριμοτητα στο οτι γνωριζουν πως παιρνοντας ενα δανειο θα πρεπει καποτε να το αποπληρωσουν. Οσοι παρουν ενα καλο πτυχιο θα το κανουν αμεσα σχετικα. Οσοι δεν παρουν κατι καλο, θα χρωστανε οσο παει.. Προσφατα ο Τζο διεγραψε φοιτητικα δανεια, οποτε υπαρχει και πολυ πιστολιασμα εξου και μερος απο τα 25+ τρις δολλαρια χρεος.. Οπως και να χει βεβαια αυτα ειναι συνδεδεμενα με το καθε φυσικο προσωπο, οποτε η συνεχεια ειναι αναλογη στο τι δανεια θα μπορεις να παρεις, με τι ποσοστα, τι θα γινεται σε καθε σου αιτηση σε χρηματοπιστωτικο ιδρυμα κτλ. Εχοντας ηδη ενα "Τειρεσια" στη πλατη σου, δυσκολευουν τα πραγματα μελλοντικα...

Γκαντ Μπλες 'Μεεεερκα. :haha:
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.713
Likes
44.136
η αδερφή μου έκανε παρέα με τη Μαρίκα Μητσοτάκη (όλοι ξέραμε ότι είχε μια φίλη που τη λέγανε Μαρίκα, δεν είχαμε καταλάβει ποια είναι μέχρι που ήρθε μια μέρα να παίξουν στο σπίτι κι έσκασε μύτη και η ασφάλειά της)
Τη μακαριτισσα λες?
Η Μαρίκα Μητσοτάκη (29 Νοεμβρίου 1930 - 6 Μαΐου 2012)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.713
Likes
44.136
προφανως την εγγονη αυτης που αναφερεις
Η εγγονη δεν λεγεται Μητσοτακη, ενω σχετικα τη φρουρα της μαμας της, Κατερινας Μητσοτακη, υπηρξε φημη για αμαρτωλη και πιπερατη ιστορια ερωτικου σκανδαλου. Μια ανασα απο το σπιτι του @Yorgos !!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.990
Likes
28.003
Μια ανασα απο το σπιτι του @Yorgos !!
Γι αυτό ανέβηκαν τα ενοίκια στην περιοχή του Γιώργου, :) για να είμαστε περίπου εντός θέματος, γιατί έχουμε ξεφύγει εντελώς.
υγ.
Ούτε την Μιμή την λένε Παπανδρέου, αλλά έτσι την αποκαλούν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.556
Μηνύματα
901.032
Μέλη
39.288
Νεότερο μέλος
notatourist

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom