• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόπηκαν μαχαίρι τα ταξίδια στο εξωτερικό

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
:) Ναι ναι με τα σάντουιτς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα όπως και με τα τυροπιτάκια και τα μπισκότα επίσης:) τις 2 τελευταίες φορές που πέρασα από τον έλεγχο.Όσον αφορά το δωμάτιο που δεν κλείσαμε απορώ και εγώ πως δέχτηκαν οι φίλοι μου:)και δεν είναι μόνο αυτό αλλά υπήρχαν και κάποιοι που παρεξηγηθήκανε που δεν τους είπα να έρθουν μαζί μας :) :) :)
:xmas_lol: Έχουν συγκεκριμένες μάρκες μπισκότων κ τυροπιτακΊων που δέχονται?:xmas_wink:
Μπράβο είσαι τυχερός έχεις φίλους με ίδια βίτσια :xmas_cheesygrin: :xmas_biggrin: Οι δικοί μου αν κ άνεργοι προτιμούν να μην ταξιδέψουν καθόλου παρά να κάνουν low budget travelling, το δια ταυτα είναι οτι δεν έχουν πάει πουθενά...Άδοξο...:xmas_confused:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Κανενα προβλημα. Περνας οτιδηποτε ειναι σε στερεη μορφη. Τα ημιρευστα (μελι, σιροπια, κρεμες, γιαουρτια, μερεντα κλπ) τα πετανε. Επισης μου εχουν κρατηση και πορτοκαλι.
Το κορυφαιο ηταν μια φορα που μου ζητησαν να ανοιξω την τσαντα. Τρεις σεκιουριταδες απο πανω κι αλλοι 2 απο πισω παρακολουθουσαν. Μολις την ανοιξα μια απ' αυτους βγαζει μια συσκευασια με σοκολατες, την σηκωνει ψηλα και φωναζει: "Le Kit Kat" κι ολοι γελασαν. Τα ειχαν περασει για πυρομαχικα, εκρηκτικα κατι τετοιο.
Η kit kat έχει "εκρηκτικές" θερμίδες ίσως γι'αυτό :xmas_cheesygrin:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Σκεψου να ειχες και επιπλεον,εσωτερικο δρομολογιο με αεροπλανο ή πλοιο...
ναι, καταστροφικό...Κακά τα ψέμματα Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα αν δεν υπήρχαν οι low cost εταιρείες η Θεσσαλονίκη θα ήταν κρανίου τόπος..λίγες απευθείας πτήσεις κ συνήθως απαγορευτικού κόστους...
Εδώ πάγιες ανάγκες δεν καλύπτει η χώρα μας για τους πολίτες της θα ενδιαφερθεί για την ΑΝΑΓΚΗ της αποκέντρωσης?:xmas_sad:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Συγγνώμη φίλε μου αλλά έχω αποφασίσει να μην πέσω στην κατάθλιψη.
Κι εν τέλει το να μην πάω κανένα ταξίδι για 2-3 χρόνια δεν είναι η καταστροφή του κόσμου.
Το ζήτημα είναι να βρω καμιά λύση κοινωνικά και να ξεκολλήσω από αυτή την κατάσταση,αντί να μιζεριάζω και να λέω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα,οι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις,κλάψτα Χαράλαμπε κ.ο.κ.
Πιστεύω οτι δεν είναι όλα στη ζωή θέμα απόφασης :xmas_redface:
Χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές κ αντικειμενικοί..Η αισιοδοξία πρέπει πάντα να στηρίζεται σε μπουσούλισμα που θα σε κάνει μέρα με τη μέρα να μάθεις να περπατάς...μέχρι στιγμή πάντως, δεν μπουσουλάμε......
Τη θεωρώ νέκρα περίοδο...Δεν μπορώ να γκρινιάξω που μειώθηκε ο μισθός μου 300 ευρώ γιατί οι κολλητοί μου είναι άνεργοι κ έχουν στο σπίτι έναν τοίχο γεμάτο πτυχία...αυτή είναι η Ελλαδίτσα μας αλλά λένε οτι όταν πιάσεις πάτο μόνο να ανέβεις μπορείς...κάντε μου μια κρυογέννεση κ ..."bring me back to life" :xmas_wink: όταν σωθεί η χώρα μας :xmas_rolleyes:

fotast

Member
ναι, καταστροφικό...Κακά τα ψέμματα Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα αν δεν υπήρχαν οι low cost εταιρείες η Θεσσαλονίκη θα ήταν κρανίου τόπος..λίγες απευθείας πτήσεις κ συνήθως απαγορευτικού κόστους...
Εδώ πάγιες ανάγκες δεν καλύπτει η χώρα μας για τους πολίτες της θα ενδιαφερθεί για την ΑΝΑΓΚΗ της αποκέντρωσης?:xmas_sad:
Δεν υπερασπίζομαι την Αθήνα αλλά αυτή την ανάγκη αποκέντρωσης σε σχέση με τις πτήσεις πως την φαντάζεσθε?

Με επιδοτούμενες τακτικές πτήσεις?Από ποιόν?

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δηλαδη εμεις οι νησιωτες;;:xmas_evil:

osfialgia

Member
η αποκεντρωση δεν ειναι αναγκη , ειναι το μεσο που θα βοηθησει να καλυφθουν αλλες αναγκες

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Δεν υπερασπίζομαι την Αθήνα αλλά αυτή την ανάγκη αποκέντρωσης σε σχέση με τις πτήσεις πως την φαντάζεσθε?

Με επιδοτούμενες τακτικές πτήσεις?Από ποιόν?
Κοίτα είναι αποπνικτικό να πρέπει να κατέβεις Αθήνα για να κάνεις δυνατά ταξίδια...
Να στο θέσω έτσι..Κ διπλάσιες να ήταν οι τιμές των low cost απο Θεσσαλονίκη, πάλι θα έπρεπε να ταξιδέψω με αυτές καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάω Νορβηγία, Σουηδία. Η Περιφέρεια έχει 2 εκ. κατοίκους όσο δηλαδή κ η μισή Αθήνα, ας είχαμε μισές επιλογές απο όσες έχει η Αθήνα...κ με το 1/4 βολεύομαι :xmas_cheesygrin:

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Δηλαδη εμεις οι νησιωτες;;:xmas_evil:
Αλήθεια είναι είστε σε ακόμη χειρότερη μοίρα αλλά -αν κ εξαρτάται απο το σε ποιο νησί κατοικείτε :xmas_wink:-έχετε,θεωρητικά πάντα, λιγότερους λόγους για να ταξιδεύετε! :xmas_lol: Λίγο είναι να ξυπνάς κ να πετάγεσαι για ενα μπανάκι, να χαλαρώνεις διαβάζοντας στην παραλία να παίρνεις το ποδήλατο για μια βόλτα?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
η αποκεντρωση δεν ειναι αναγκη , ειναι το μεσο που θα βοηθησει να καλυφθουν αλλες αναγκες
Τη θεωρώ επιτακτική ανάγκη κ ζωτικής σημασίας..Αν μιλούσαμε για Λονδίνο θα σου έλεγα οτι δεν τίθεται θέμα ανάγκης γιατί είναι μια πόλη κοντά στα 10 εκ. με οργάνωση που σε αφήνει άφωνο...αλλά για τα δεδομένα της Αθήνας είναι, έζησα πολλά χρόνια στην Αθήνα λάτρεψα τα καλά της αλλά με συνέθλιψαν τα αρνητικά της.Γνώμη μου.

osfialgia

Member
Τη θεωρώ επιτακτική ανάγκη κ ζωτικής σημασίας..Αν μιλούσαμε για Λονδίνο θα σου έλεγα οτι δεν τίθεται θέμα ανάγκης γιατί είναι μια πόλη κοντά στα 10 εκ. με οργάνωση που σε αφήνει άφωνο...αλλά για τα δεδομένα της Αθήνας είναι, έζησα πολλά χρόνια στην Αθήνα λάτρεψα τα καλά της αλλά με συνέθλιψαν τα αρνητικά της.Γνώμη μου.
Nαι, συμφωνω, και γω τη θεωρω επιτακτικη αναγκη σημερα. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι η αποκενρτωση αυτη καθε αυτη το θεμα, καθως οπως ειπες σε αλλες πολεις δεν τιθεται θεμα αναγκης. Αλλα στην ελλαδα πρεπει να γίνει , και το κρατος πρεπει να ενδιαφερθει για αυτο, και οχι να το αφησει και να νοιαστει για αλλες αναγκες πιο σημαντικες. Γιατι ακριβως η αποκεντρωση θα συμβαλει στο να καλυφθουν και υπολοιπες αναγκες. Ισως να λεμε και το ιδιο πραγμα.

fotast

Member
Κοίτα είναι αποπνικτικό να πρέπει να κατέβεις Αθήνα για να κάνεις δυνατά ταξίδια...
Να στο θέσω έτσι..Κ διπλάσιες να ήταν οι τιμές των low cost απο Θεσσαλονίκη, πάλι θα έπρεπε να ταξιδέψω με αυτές καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάω Νορβηγία, Σουηδία. Η Περιφέρεια έχει 2 εκ. κατοίκους όσο δηλαδή κ η μισή Αθήνα, ας είχαμε μισές επιλογές απο όσες έχει η Αθήνα...κ με το 1/4 βολεύομαι :xmas_cheesygrin:
Συμφωνώ οτι είναι πρόβλημα να κατεβαίνεις Αθήνα.Αλλά απο την άλλη αυτά τα 2 εκ. φαίνεται οτι δεν είναι αρκετά για να στηρίξουν περισσότερες γραμμές-low cost και τακτικές.Γιατί άν υπήρχε αρκετή ζήτηση θα υπήρχαν και οι αντίστοιχες πτήσεις.Οι εταιρείες θα είχαν κάθε συμφέρον να βάλουν περισσότερα δρομολόγια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom