tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ειδικα για σενα δεν υπαρχει καμμια ελπιδα...Για εμάς που εργαζόμαστε,έχουμε υποχρεώσεις αλλά ΔΕΝ μένουμε με τη μαμά;
Υπάρχει ελπίδα;
Ειδικα για σενα δεν υπαρχει καμμια ελπιδα...Για εμάς που εργαζόμαστε,έχουμε υποχρεώσεις αλλά ΔΕΝ μένουμε με τη μαμά;
Υπάρχει ελπίδα;
Εκει που εχει βρεθει η συζητηση και η Μαργαριτα η Μαργαρω να γραψουμε, ον τοπικ θα ειμαστε...Το πρώτο πάντως που πρέπει να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι και αυτό πίστεψέ με θα πάρει λίγο καιρό αλλά αναγκαστικά θα το ανακαλύψουμε, γιατί περί ανακάλυψης θα πρόκειται.
Μετά ... η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Ελπίζω να είμαστε on topic
Το πρώτο πάντως που πρέπει να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι και αυτό πίστεψέ με θα πάρει λίγο καιρό αλλά αναγκαστικά θα το ανακαλύψουμε, γιατί περί ανακάλυψης θα πρόκειται.
Μετά ... η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Ελπίζω να είμαστε on topic
Εμεις λεμε πως το προτιμουμε ακομα κι απο φιλους που μας λεν πως κοιμηθηκαν στα χλιδατα ξενοδοχεια και δειπνησαν στα ακριβοτερα γκουρμε εστιατορια... Λιγο στην Ρωμη μου τα χαλας βεβαια αλλα και παλι το προτιμω...αν το δούμε σαν εξωτερικοί παρατηρητές το θέμα νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν να έχουν έναν φίλο δίπλα τους που να τους διηγιέται για το πως πέρασε με 30-40 ευρώ στην Ρώμη η στο Μιλάνο η για το πως πέρασε μέσω της φιλοξενίας που δέχτηκε σε κάποια μέρη του εξωτερικού μέσω site όπως το CouchSurfing - Participate in Creating a Better World, One Couch At A Time παρά να έχουν έναν φίλο που να κλαίγεται για το ότι δεν έχει λεφτά για ταξίδια.
Δεν ξέρω έτσι νομίζω.Εσείς τι λέτε;