• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόπηκαν μαχαίρι τα ταξίδια στο εξωτερικό

gone

Member
Μαζί σου φίλε μου, αλλά η συζήτηση γινόταν για τα ταξίδια, που όπως και να το κάνουμε είναι η κοινή μας συνιστώσα.
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και προς το παρόν βλέπουμε όλοι τις σκιές μας.
Δεν είναι μιζέρια να βλέπεις και να συνειδητοπιείς μια κατάσταση. Είναι ένα από τα στάδια μετά τη συμφορά , όπως λένε και οι ψυχολόγοι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το θεμα ειναι βεβαια τι κανεις για να γυρισεις τον ηλιο, οχι ποσο καιρο θα σου παρει...

Τον γυρνας τον τροχο ή αφηνεις αμεριμνος τους "ζωντανους" να σου πινουν το αιμα;

gone

Member
Το πρώτο πάντως που πρέπει να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι και αυτό πίστεψέ με θα πάρει λίγο καιρό αλλά αναγκαστικά θα το ανακαλύψουμε, γιατί περί ανακάλυψης θα πρόκειται.
Μετά ... η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Ελπίζω να είμαστε on topic

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το πρώτο πάντως που πρέπει να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι και αυτό πίστεψέ με θα πάρει λίγο καιρό αλλά αναγκαστικά θα το ανακαλύψουμε, γιατί περί ανακάλυψης θα πρόκειται.
Εκει που εχει βρεθει η συζητηση και η Μαργαριτα η Μαργαρω να γραψουμε, ον τοπικ θα ειμαστε...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!

Λίγο ψηλότερα! | thinkfree.gr

kabamarou

Member
Εγώ πιστεύω ότι από το να μιζεριάζουμε είναι καλύτερα να ρίξουμε τα στάνταρ μας και να πηγαίνουμε ταξίδια πιο χύμα.Βέβαια για κάποιους άλλους αυτό είναι πάλι μιζέρια...

Πάντως πέρα από το τι κάνω εγώ η τι θέλουν οι άλλοι να κάνουν προσωπικά αν το δούμε σαν εξωτερικοί παρατηρητές το θέμα νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν να έχουν έναν φίλο δίπλα τους που να τους διηγιέται για το πως πέρασε με 30-40 ευρώ στην Ρώμη η στο Μιλάνο η για το πως πέρασε μέσω της φιλοξενίας που δέχτηκε σε κάποια μέρη του εξωτερικού μέσω site όπως το CouchSurfing - Participate in Creating a Better World, One Couch At A Time παρά να έχουν έναν φίλο που να κλαίγεται για το ότι δεν έχει λεφτά για ταξίδια.
Δεν ξέρω έτσι νομίζω.Εσείς τι λέτε;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
αν το δούμε σαν εξωτερικοί παρατηρητές το θέμα νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν να έχουν έναν φίλο δίπλα τους που να τους διηγιέται για το πως πέρασε με 30-40 ευρώ στην Ρώμη η στο Μιλάνο η για το πως πέρασε μέσω της φιλοξενίας που δέχτηκε σε κάποια μέρη του εξωτερικού μέσω site όπως το CouchSurfing - Participate in Creating a Better World, One Couch At A Time παρά να έχουν έναν φίλο που να κλαίγεται για το ότι δεν έχει λεφτά για ταξίδια.
Δεν ξέρω έτσι νομίζω.Εσείς τι λέτε;
Εμεις λεμε πως το προτιμουμε ακομα κι απο φιλους που μας λεν πως κοιμηθηκαν στα χλιδατα ξενοδοχεια και δειπνησαν στα ακριβοτερα γκουρμε εστιατορια... Λιγο στην Ρωμη μου τα χαλας βεβαια αλλα και παλι το προτιμω...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εγω παλι,θα ηθελα και τα Χριστουγεννα να παω καπου αλλα επειδη δανεισα 2 ανθρωπους απο στενο συγγενικο περιβαλλον μου (με περισσοτερες υποχρεωσεις απο μενα),υποχρεωτικα το ανεβαλα (περα απο χαρατσια,τελη κλπ)...
Πηγαινε να τους πεις οτι μιζεριαζουν,να δουμε τι θα σου απαντησουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η μιζέρια έχει να κάνει με τη διάθεση και με το όραμα του καθενός κι όχι με το αν θα πάει κάποιος ταξίδι/εκδρομή/εστιατόριο κλπ

Μη παρεξηγείς τις έννοιες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα