wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Δε νομίζω να γελούσα, αλλά και ούτε γελάω με το πάθημά σου αγαπητέ, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος....
Ομαδικο παθημα,13 ατομα!
Δε νομίζω να γελούσα, αλλά και ούτε γελάω με το πάθημά σου αγαπητέ, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος....
Μεσα στο μυαλο μου εισαι!Ξερουν που τους παιρνει και που οχι! ''Καντε οτι θελετε με το ν[B]ομο,εμεις ειμαστε 40 χρονια πρακτορειο δεν μας κλεινει κανεις''[/B].Και μονο γιαυτο θα επρεπε να μην ξαναπαει κανεις μαζι τους.Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του πρακτορείου και νομίζω πως τέτοιους κακούς επαγγελματίες πρέπει να τους χρωματίζουμε ώστε να αποτρέπουμε τον κόσμο να τους επισκέπτεται!
Και λυπάμαι για τα τόσα κενά της ελληνικής νομοθεσίας και όλων των διαδικασιών της που σε αποτρέπουν να δικαιωθείς τιμωρώντας όλους αυτούς τους άχρηστους που μόνο να τα οικονομάνε ξέρουν!
Κατ' αρχήν λυπάμαι για όλα όσα σας συνέβησαν. Από την άλλη βέβαια αν για κάποιο λόγο κάνω "μειοδοτικό διαγωνισμό" πριν αγοράσω προϊόντα ή υπηρεσίες, μετά είμαι πολύ προσεκτικός, ακόμη ... και καχύποπτος. Δυστυχώς εκεί τείνει η κατάσταση στην αγορά.Το δευτερο ποστ εχει να κανει με τη γνωμη μου για την Πολη.Φανταζομαι οτι θα ερθω σε συγκρουση με πολλους.Οι αποψεις που εκφραζω εδω δεν επηρεαζονται απο αυτα που συνεβησαν,οπως περιγραφω σε πιο πανω ποστ.
Θετικα
-ολα τα βυζαντινα μνημεια
-η περιοχη του Σουλταναχμετ
-Ντολμα Μπαχτσε
-κρουαζιερα Βοσπορου
-τα υποβλητικα,φωτισμενα,τζαμιά,τη νυχτα καθως κατεβαιναμε απο το Τακσιμ
-τα κτιρια στην Ιστικλαλ (τελικα πανω απο ολα,η ευρωπαικη αρχιτεκτονικη)
-η μεγαλη αγορα,με την πληθωρα αγαθων
-γραφικοτητα του Κερατιου
Αρνητικα
-η επιμονη των πλανοδιων
- το οτι σε ταβερνες ζητουσαν και ''μπαξισι''
-ολα τα χριστιανικα μνημεια ειναι πνιγμενα ή απο τζαμια ή απο αμετρητες πολυκατοικιες
-ολα τα ελληνικα αρχοντικα διαλυμενα και εγκαταλελειμμενα
-ειναι η πρωτη φορα που παω σε μουσουλμανικη χωρα που παω και με ξενισε το γεγονος οτι παντου βλεπω τουρκικες σημαιες,ισλαμικα συμβολα,η προσευχη των μουεζινηδων,σε σημειο που ολοι ανασαναμε ανακουφισμενοι οταν γυρισαμε Ελλαδα,Υπηρχε η αισθηση οτι ''εδω ειναι Τουρκια,προσεχε''Ακομα και ο οδηγος μας συνεχως ελεγε μην μπλεξουμε με τιποτα αστυνομιες,δεν θα ξεμπλεκαμε
-ο κυκλοφοριακος χαμος,κινδυνψαμε 2 φορες να τρακαρουμε και 1 φορα να με πατησει αυτοκινητο που εκανε οπισθεν,χωρις να περιμενει να παω στην ακρη
-τα εκατομμυρια ανθρωποι στους δρομους,η αισθηση οτι εισαι απλως ενας αριθμος
-Το συνεχες παζαρι και η επιμονη στο σκεπαστη αγορα (η αγορα της Προυσας μου αρεσε πολυ περισσοτερο)
-οι αμετρητες πολυκατοικιεςακομα και στα κεντρικα σημεια
-τα σημεια της παλιας πολης καμια σχεση με αυτο που εννοουμε ''παλια πολη'' στην Ευρωπη.
-η φτωχεια που εβλεπες σε πολλους
-η βρωμια
-ο '' τροποι'' των τουρκων ως προς την καθαριοτητα.Ισως ειναι η νοοτροπια τους ετσι.
-αυτο το καζαν ντιπι δεν μπορεσα να το χωνεψω κι εχω δυνατο στομαχι!
-δεν πηγα Πριγκηπονησα λογω ανωτερας βιας
Αυτα μπορω να σκεφτω ως τωρα.Φανταζομαι πολλοι θα διαφωνησουν μαζι μου.Καποιοι αλλοι ελεγαν οτι καλα εκαναν οι σταυροφοροι χαχα!Το ιδιο ελεγα κι εγω αλλα τωρα σημερα,πιο ψυχραιμα ισως ξαναδωσω μια ευκαιρια στο απωτερο μελλον
με συγχωρείς δεν είχα διαβάσει το παραπάνω. Πάλι βέβαια έχω να πω ότι "ψωνίζοντας" πολύ φτηνά (αν αυτό συμβαίνει, δεν ξέρω..) η στατιστική δεν είναι τόσο υπέρ μας. Και αν μάλιστα όλα ήσαν πανομοιότυπα (πρακτορείο, κόστος κλπ ) πέρυσι και φέτος ...τότε τι να πω ...το κισμέτ ...Δε νομιζω να γελουσες αν ησουν στη θεση μου.Παντως οταν σταματησαμε Κομοτηνη,η αρχηγος εφερε αστυνομια,γιατι υπηρξε εντονη λογομαχια.Ενας πανικος.Ελπιζω να μην ξανασυμβουν τετοια.Δε συζηταμε βεβαια για ποιοτητα ξενοδοχειων και λοιπων υπηρεσιων.
Και για να προλαβω καποιους, κι αλλοι εδωσαν τα ιδια χρηματα (οι γονεις μου περισυ και τα πεθερικα μου τον περασμενο Μαιο) και τους πηγαν σε πολυτελη ξενοδοχεια και ολα ηταν καλα οργανωμενα!
Αυτά τα έχουν πολλοί που δήλωναν σίγουροι...αλλά να είσαι σίγουρος πως στις μέρες μας κλείσανε πολλές επιχειρήσεις και με μεγαλύτερη εμπειρία! Ο κόσμος αρχίζει να επιλέγει πια και σιγά σιγά να απομονώνει τους κακούς επαγγελματίες. Ειδικά στον χώρο του τουρισμού υπάρχει πλέον και το ίντερνετ...και οι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν οικονομικά και αν τους συμβεί κάποια στραβή κάνουν αυτό ακριβώς που έκανες κι εσύ...να τα τακτοποιήσεις όλα μόνος σου! Αυτό να τους πεις...Δεν πα να υπάρχουν και 400 χρόνια (που ναι κυρία μου...τα 40 χρόνια γηρατειών κάνουν μπαμ πάνω σας) ούτε 4 δε την βγάζουν από εδώ και πέρα αν συνεχίσουν έτσι!Μεσα στο μυαλο μου εισαι!Ξερουν που τους παιρνει και που οχι! ''Καντε οτι θελετε με το ν[B]ομο,εμεις ειμαστε 40 χρονια πρακτορειο δεν μας κλεινει κανεις''[/b].Και μονο γιαυτο θα επρεπε να μην ξαναπαει κανεις μαζι τους.
...και μ' αυτό που λες: "... υπάρχουν πολλά παραδείγματα υπερεκτιμημένων υπηρεσιών στην αγορά..." συμφωνώ!!!.Αυτά τα έχουν πολλοί που δήλωναν σίγουροι...αλλά να είσαι σίγουρος πως στις μέρες μας κλείσανε πολλές επιχειρήσεις και με μεγαλύτερη εμπειρία! Ο κόσμος αρχίζει να επιλέγει πια και σιγά σιγά να απομονώνει τους κακούς επαγγελματίες. Ειδικά στον χώρο του τουρισμού υπάρχει πλέον και το ίντερνετ...και οι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν οικονομικά και αν τους συμβεί κάποια στραβή κάνουν αυτό ακριβώς που έκανες κι εσύ...να τα τακτοποιήσεις όλα μόνος σου! Αυτό να τους πεις...Δεν πα να υπάρχουν και 400 χρόνια (που ναι κυρία μου...τα 40 χρόνια γηρατειών κάνουν μπαμ πάνω σας) ούτε 4 δε την βγάζουν από εδώ και πέρα αν συνεχίσουν έτσι!
GKCAPO...σχετικά με την άποψη που αναφέρεις πως...ότι πληρώνεις παίρνεις, νομίζω πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα υπερεκτιμημένων υπηρεσιών στην αγορά, οπότε όλα είναι σχετικά.
...δεν ξέρω καμιά Αίγινα και κανένα ξενοδοχείο σε ..ειδική κατάσταση...Μπα..και πάλι επιμένω! Τα 70 Ευρώ ήταν πολλά για την Αίγινα και ειδικά για την κατάσταση του ξενοδοχείο, δεν θεωρείται με τίποτα φθηνό, άρα όλα είναι σχετικά και ας αφήσουμε αυτή την νοοτροπία γιατί αυτή είναι που μας έχει κάνει να τα πληρώνουμε όλα ακριβότερα!
Σημασία έχει να επιλέγεις σωστά, στην σωστή τιμή, αυτό πρέπει να καταλάβουμε και φυσικά όλο και θα την πατάμε αφού δεν είμαστε μάγοι!
Η λίστα των Φθινοπωρινών επισκεπτών στην Πόλη:
ioanna balla ---> 5-9/10/09
CakeNet ------> 24-27/10/09
Επόμενος;