XRISTOS71
Member
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ αν και το μελετών πάνω από πένα χρόνο. Αποφασίσαμε με τη σύζυγο να επισκεφθούμε την κωνσταντινουπολη και πήραμε άπειρες πληροφορίες από το φόρουμ για τον προορισμό αυτό. Προγραμματισαμε το ταξιδι για τις 13 Φεβρουαρίου (07:30 ΟΑ) εώς την 17 Φεβρουαρίου (21:30 ΟΑ), θα μείνουμε στο σουλταναχμέτ (armada hotel) καθώς έχουμε πεισθεί από τις απόψεις του φόρουμ που τείνουν προς αυτήν την κατεύθυνση έχοντας ως προτεραιότητα τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης και τον ... Ποδαροδρομο!!! Είμαστε ήδη εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το ταξιδι διαβάζοντας τις ιστορίες και ετοιμάζουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο θα το ανάρτησω μόλις ετοιμαστεί μήπως κάποιος φίλος θέλει να προτείνει κάτι ή να προτείνει κάτι διαφορετικό.
Η ερώτηση μου σε αυτή τη φάση έχει να κάνει με την μετάβαση από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο. Επειδή θα φτάσουμε πρωί σκεφτόμαστε το ταξί γιατί προφανώς και λεωφορεία τέτοια ώρα θα είναι γεμάτα. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ποια θα είναι η τιμή του ταξί περίπου (έχω καταλάβει από αυτά που διάβασα ότι δεν είναι πολύ ακριβά τα ταξί στην πόλη γενικά) ή αν έχει να προτείνει κάτι εναλλακτικό.
Ευχαριστώ πολύ
Ελπίζω να μην έχω αναρτήσει σε λάθος σημείο
Καλώς όρισες !!
Εχεις κοιτάξει μήπως το ξενοδοχείο σου έχει δωρεάν transfer κατά την άφοιξη ?? Η πλοιοψηφία το κάνει ( εφόσων έχεις κλείσει απευθείας απο το site τους .)
Πάντως για να ξέρεις απο αεροδρόμιο -sultanahmet είναι γύρω στις 35-40 λίρες .
Φρόντισε να τις έχεις ήδη πάνω σου πρίν πάρεις ταξί .(απο atm του αεροδρομίου πρίν την έξοδο αριστερά )