marilounaxos
Member
Παιδια υπαρχει περιπτωση το τελεφερικ και η καφετερια(πιερ λοτι) να μη λειτουργουν τον Δεκεμβρη λογω εποχης; η λειτουργουν ολο το χρονο;;;
Και κλειστο να ειναι ,( που δε θα ειναι γιατι εχω παει Δεκεμβρη και ηταν ανοικτο και με τα τραπεζακια εξω) , εσυ αξιζει να ανεβεις για τη θεα.Παιδια υπαρχει περιπτωση το τελεφερικ και η καφετερια(πιερ λοτι) να μη λειτουργουν τον Δεκεμβρη λογω εποχης; η λειτουργουν ολο το χρονο;;;
+1 κι από μένα στην πρόταση της ευαγγελίας να ανεβείτε με τα πόδια.Και κλειστο να ειναι ,( που δε θα ειναι γιατι εχω παει Δεκεμβρη και ηταν ανοικτο και με τα τραπεζακια εξω) , εσυ αξιζει να ανεβεις για τη θεα.
Ακομα και αν ειναι κλειστο το τελεφερικ υπαρχει λυση.
Μπορεις να ανεβεις με τα ποδια μεσα απο το νεκροταφειο ( πολυ ενδιαφερουσα βολτα πραγματικα και δεν κανω πλακα )
Ναι , τουλάχιστον απο εκει το πηρα εγω εκεινη την ημερα γιατι βρισκομουν στο Eminonu. O σταθμος βρισκεται σχετικα κοντα στη γεφυρα του Γαλατα απο την αριστερη μερια της γεφυρας οπως την κοιτας απο Σουλταναχμετ ( χμ δεν ξερω αν εγινα κατανοητη).α ρε Ευαγγελια και μολις εψαχνα το πως θα παμε απο φαναρι στο εγιουπ(χαχα λες και το ξερες)...εγω ειπα να παμε πρωτα πατριαρχειο και μετα εγιουπ για χαλαρωση...δηλαδη απο εμινονου φευγει λεωφορειο για φαναρι;;;;
Ε για να στο λεω !! Ναι !!!ναι θα μενουμε και κοντα, να ρωτησω τα λεωφορεια γραφουν για παραδειγμα πανω ποιος ειναι ο προορισμος τους??για παραδειγμα που μου λες να παρω οποιοδηποτε για εμινονου θα γραφει πανω λογικα ε??οπως εδω...μπορει να ναι βλακωδεις οι ερωτησεις μου αλλα για να οργανωθω οσο καλυτερα μπορω ρωταω και κυριως γιανα μην αγχωθω!!!σας ευχαριστω παντως
οχι εχει καρτες τωρα πια το λεωφορειο. Στο λεω γιατι μονο εκει θα βρεις γκισε για να αγορασεις εισητηριο. Δεν πουλανε ουτε μεσα στο λεωφορειο ουτε στο δρομο. Εκτος αν βγαλεις πριν Istanbulkart και την εχεις φουλαρει ( ενα σημειο για να βγαλεις αυτη την καρτα ειναι και ο συγκεκριμενος σταθμος )α επισης εισητηριο δεν ειναι οπως στο τραμ και στο μετρο με την μαρκα??και γιατι μου ειπες να προτιμησω να βγαλω και επιστροφης??γινεται αυτο αφου θα κανω ενδιαμεση σταση στο φαναρι?