ΕΡΣΗ
Member
Ααα! Αν είναι να τουρκέψουμε ας γίνουμε και αγάδες! Να πετάμε με το αυτοκίνητό μας στο παρκιγκ του αεροδρομιου...Μπορείς. Αν είσαι Τούρκος ή μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και έχεις Τουρκικές πινακίδες.
Ααα! Αν είναι να τουρκέψουμε ας γίνουμε και αγάδες! Να πετάμε με το αυτοκίνητό μας στο παρκιγκ του αεροδρομιου...Μπορείς. Αν είσαι Τούρκος ή μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και έχεις Τουρκικές πινακίδες.
Eκτος και αν πας εκει με ΠουλμανκαρΓια να ακούσει αυτό που θέλει....
(Μαρία ,άσε το Μαρία.Kar και κράτα μόνο το Μαρία. Το Κάρ θα μείνει στην Τουρκία, ενδεχομένως και εσύ)
Εσύ είσαι άντρας μιας κάποιας ηλικίας και δε σε θέλουνε! Τα κορίτσια όμως τα κρατάνε εκεί μαζί με τα αυτοκίνητά τους για τα χαρεμια τουςΕιδατε λοιπόν και οι τρεις μου δώσατε τρεις ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΕΣ λύσεις, γιατί τη παιδεύετε την κοπέλλα και δεν την αφήνετε να βρει το δρόμο της όπως τον βρήκα και εγώ?
Με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες δε θα έχεις πρόβλημα...Γειά σε όλους! Να ρωτήσω εγώ κάτι.
Για μεταφορά με λεωφορείο (είδα οτι το crazy-holidays έχει τιμές καλές για την τσέπη μου) χρειάζεται διαβατήριο ή μπορώ και με ταυτότητα. Είδα οτι αν πετάς μπορείς και μόνο με ταυτότητα, αλλα δεν ξέρω μην αλλάζει κάτι στα οδικά.
Ευχαριστώ.
Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!Με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες δε θα έχεις πρόβλημα...