Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Δεν θελω να φανταστωΦαντάσου να γινόταν βράδυ η επίθεση πόσοι νεκροί θα υπήρχαν με τόσο κόσμο που κάνει τη βόλτα του εκεί....
Δεν θελω να φανταστωΦαντάσου να γινόταν βράδυ η επίθεση πόσοι νεκροί θα υπήρχαν με τόσο κόσμο που κάνει τη βόλτα του εκεί....
μην τους ακους!!! εγω ευχαρίστως ξαναπαω κ τωρα! καλα να περασεις! κ εγω την δευτερη φορα που πηγα πετυχα πορεια διαμαρτυριας στην istiklal. από την αρχη της taksim ειχαν αρχισει να μαζεύονται ματ κ στην εισοδο του ολλανδικου προξενειου αρκετες κλουβες κ υδροφορες! μετα από λιγο από την κατω μερια του δρομου αρχισαν να καταφθανουν οι διαδηλωτες,τα πραγματα ηταν ησυχα κ ακολουθησα την πορεια μεχρι το τελος.ηταν διαμαρτυρια κατά της αστυνομικης βιας...Σταματηστε επιτελουςΣε 10 μερες θα ειμαι εκει
το" συγκεκριμένο" και "καλό" ειναι υποκειμενικό.. εμενα πχ μου αρεσει να πινω καφε στη παραλία στο Findikli και αλλος στο 360 στην Ιστικλαλ που εμενα δεν μ αρεσει...ή πηγαινω για φαγητο σε κατι ημιυπόγεια μαγειριά ενω αλλοι σε χλιδάτα εστιατόρια εφάμιλλα των Ευρωπαικών. Αυτο που μπορω να σου πω ομως ειναι οτι υπαρχει τοση προσφορα σε καθε βημα που σιγουρα θα βρεις τα δικα σου αγαπημενα μερη...καλα να περασεις ...Καλησπερα σε ολους! Επειδη ειναι πολλες σελιδες. Μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα στεκια για αργιλε τουρκικο καφε μπλακλαβαδες καφετεριες με θεα κτλπ
Ευχαριστω!
Να περάσεις όμορφα,ανέβασε και καμια φωτό τωρα που ανθίζει η Πόλη να χαρουμε λιγο και 'μεις!Οι {προσ}ευχες σας επιασαν τοπο.Αρτι αφιχθεις απο την Πολη,σωος κι αβλαβης.Λεπτομερειες προσεχως
Καλησπέρα, οπως σου ειπε και ο φίλος πιο πάνω δεν θα χρειαστεις οδηγιες γιατι τα περισσότερα θα τα βρεις μπροστά σου,πχ για ναργιλε και τσάι θα σου προτεινα να πας κατω απο τη γεφυρα του γαλατα αλλά αυτο ειναι κατι που θα το βρεις και μονος σου,γενικα θελει εξερευνηση στα στενάκια και θα βρεις μικρούς θησαυρούς - αυτο που σιγουρα θα σου πρότεινα πάντως ειναι εφοσον θελεις να δοκιμασεις χαμαμ να πας με το καραβάκι απέναντι στο Καντίκιοι (ασιατική πλευρα) και ν'αποφυγεις τα τουριστικά στο κέντροΚαλησπερα σε ολους! Επειδη ειναι πολλες σελιδες. Μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα στεκια για αργιλε τουρκικο καφε μπλακλαβαδες καφετεριες με θεα κτλπ
Καλησπέρα ,Καλησπερα σε ολους! Επειδη ειναι πολλες σελιδες. Μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα στεκια για αργιλε τουρκικο καφε μπλακλαβαδες καφετεριες με θεα κτλπ
Ευχαριστω!