Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Δεν καταλαβα..εννοεις οτι επικοινωνησες με καποιον ελληνοφωνο ξεναγο?Καλησπέρα σας!
Δεν ξέρω αν το παρακάτω μύνημα απαγορευεται από την φιλοσοφία του σάητ
όμως θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό όχι για να κάνω κάποια διαφήμηση αλλά όσο γιατί με συγκήνισε η συμπεριφορά του ανθρώπου!
Ελπίζω στην κατανόηση των υπευθύνων του σάητ.
Στην Πόλη θα ταξιδεψω θεού θέλοντος στις 16/11/2014 ένα ταξίδι που είναι αποκλειστικό δωρο στην συζηγο που επί 20 χρόνια στεκεται δίπλα βράχος στα καλά και στα κακά και με κανει να νοιώθω ότι με λατρευει(ακόμα)
Εξ ου και η αγωνία μου για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο να μαζεψω πληροφορίες να κινηθούμε καλυτερα ευκολότερα και να "ρουφήξει" όσο το δυνατόν περισσοτερο Πόλη μπορέσει.
Κάπου εκεί ειδα αυτά που έγραψε και ο fotis1972 και θέλησα να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο με σκοπό πάντα να χαρίσω όσα περισσότερα μπορώ στην συζηγο κατα την επίσκεψη μας στην Πόλη.
Συν ότι κανοντας μια απόπειρα να δω τον καιρό εκείνες τις μέρες ειδα ότι τον δειχνει βροχερό
Δυστυχώς το ποσό που ζητήθηκε για 3,5 μερες αφορά τα μεσαια ως μεγαλα γκρουπ και ειναι απαγορευτικό για ζευγάρια
Αλωστε μου το είπε και ο ίδιος
Οταν λοιπόν το συζήτησα με την κυρά και του έστειλα μεηλ πως δεν μπορούμε να σηκώσουμε τέτοιο έξοδο και τον ευχαριστήσαμε
εκείνος ανταποκριθηκε πάλι δηλώνοντας μας κατηγορηματικά πως
αφού μπήκαμε στον κόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του και επειδή είμασταν(όπως κι αυτός)ευγενικότατοι μαζι του να θεωρούμε ότι πλέον έχουμε έναν φίλο εκεί κι αν χρειαστούμε οποιαδήποτε βοήθεια να τον καλέσουμε όπως επίσης ότι θα προσπαθήσει να μας "χωσει" σε καποιο γκρουπ τις μέρες εκείνες.
Κι έρχομαι να θυμιθώ όσους αναφερθήκατε στην ευγένεια τους πως έχετε δίκιο μάλλον
Απομένει να το διαπιστωσω και σε όσα άλλα μας απασχολήσουν τις μέρες εκείνες
Επίσης αν καποιοι αναγνώστες εχουν προγραμματίσει να βρεθούν στην Πόλη 16/11 με 21/11 πολύ ευχαρίστων αν θελουν να βρεθούμε εκεί
Θα διαμείνουμε στο ξενοδοχείο ΡΕΑΚ κοντα στην Ιστικλαλ