GTS
Member
Ναισίγουρα είναι το λεωφορείο 16; όχι το 9; Το έψαχνα κι εγώ για την επίσκεψή μου σε λίγο καιρό και βρίσκω περίεργες πληροφορίες.
Ναισίγουρα είναι το λεωφορείο 16; όχι το 9; Το έψαχνα κι εγώ για την επίσκεψή μου σε λίγο καιρό και βρίσκω περίεργες πληροφορίες.
Καλημέρα alisaxni.Αυτά που θέλω να συμπεριλάβω οπωσδήποτε στο πρώτο ταξίδι είναι Αγία Σοφία, Κιστέρνα, Ιππόδρομος, Αρχαιολογικό Κων/πολης (ξέρω ότι δεν το προτιμούν πολλοί αλλά το βρίσκω προσωπικά πιο ενδιαφέρον από τα τζαμιά) και βόλτα στα Παζάρια, για τα οποία έχω ακούσει ότι έχουν πιο τσιμπημένες τιμές από άλλα μέρη (; ). Θα αφήσω Τοπ Καπί για άλλη φορά γιατί εκτός από εξωφρενικό εισιτήριο θέλει 5 ώρες μόνο του. Άλλα τοπόσημα σκέφτομαι να τα δω εξωτερικά σε μια βραδινή κρουαζιέρα στο Βόσπορο που έχω διαβάσει ότι κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ και περνάει έξω από τα σημαντικότερα κτίρια (το έχετε κάνει; αξίζει; ). Επίσης σκέφτομαι ένα από τα τρία πρωινά να πάρουμε το καραβάκι για Πριγκιπόννησα, που έχει επίσης ωραία διαδρομή και φαίνεται να βλέπεις πολλά. Τώρα, εάν προλάβω θα ήθελα να κατευθυνθώ προς Φενέρ, αλλά το βλέπουμε.
Από ό,τι έχω καταλάβει συμφέρει να τα κλείσεις κυρίως μέσω getyourguide. Είναι αξιόπιστο όμως; Κυρίως η Αγια Σοφιά, η Κιστέρνα και τα καραβάκια δηλαδή. Σου δίνουν σημείο ραντεβού και εσύ πας δείχνοντας το εισιτήριο;
Γενικά θα χρησιμοποιήσω την ψηφιακή revolut αρκετά και κάποιο συνάλλαγμα για αγορές και τη φόρτιση της IstanbulKart, αλλά επειδή δεν είναι Λονδίνο, ιδανικά θέλω να τα έχω στο κινητό τα εισιτήρια μην καταλήξω σε σίκουελ του Εξπρές Μεσονυχτίου. Οπότε με συγχωρείτε για το σεντόνι!