giorgos vzr
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
υπάρχει η επιλογή της κινστέρνας του θεοδοσίου.Πω κρίμα. Δεν το ήξερα!
υπάρχει η επιλογή της κινστέρνας του θεοδοσίου.Πω κρίμα. Δεν το ήξερα!
Νομίζω δεν αξίζει τόσο.υπάρχει η επιλογή της κινστέρνας του θεοδοσίου.
Ναι, αυτή την περιοχή εννοώ. Εχω πάει και θυμάμαι είχε πολλα μαγαζάκια με live μουσική, την οποία βέβαια πλήρωνες έξτρα!!Γαλλική συνοικία εννοείς τους δρόμους κάτω από το Λύκειο Γαλατασαράι;
Σε αυτή την γειτονιά δεν έχω πάει, θα την δω την επόμενη φορά! Κάνε μία βόλτα και εκεί που σου είπα, κάτι θα βρείτε που θα σας αρέσει ανάμεσα στα τόσα μαγαζιά... Ναι, δίνεις κάτι έξτρα για είσοδο στα live αλλά δεν θυμάμαι να ήταν πολλά.Ναι, αυτή την περιοχή εννοώ. Εχω πάει και θυμάμαι είχε πολλα μαγαζάκια με live μουσική, την οποία βέβαια πλήρωνες έξτρα!!
Στην απογευματινή πτήση της Turkish σήμερα γινόταν πάντως ο κακός χαμός από Έλληνες τουριστες...Από το κλίμα στο forum καταλαβαίνω ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα στην Πόλη αυτό το τριήμερο. Αναμένεται να αναβιώσουν εποχές 00s που μιλιούνια ελλήνων κάθε Σ/Κ κατέκλυζαν την Πόλη και φράκαραν τα τελωνεία.
Και Καντίκιοϊ γίνεται συνήθως πορεία αλλά είναι τόσο αστυνομοκρατούμενη που δεν γίνονται επεισόδια, απλά κλείνουν οι παραλιακοι δρόμοι με φορητά κιγκλιδωματα.Να κάνω μια ερώτηση παιδιά? Κωνσταντινούπολη Πρωτομαγιά τι παίζει? Τι είναι ανοικτό από καταστήματα? Να υποθέσω Tαξιμ κτλ την ξεχνάμε. Καντίκιοϊ υπάρχει πρόβλημα?
Όχι ρε να πάρει..... Θα είναι όλα κλειστά?Και Καντίκιοϊ γίνεται συνήθως πορεία αλλά είναι τόσο αστυνομοκρατούμενη που δεν γίνονται επεισόδια, απλά κλείνουν οι παραλιακοι δρόμοι με φορητά κιγκλιδωματα.
Έχε όμως υπόψη ότι φέτος πέφτει μαζί με το μπαϊραμι, 2 Μαΐου θα είναι επίσης κλειστά πολλά μαγαζιά..
Οι περισσότερες πλέον εφαρμογές έχουν γεωπεριορισμό και θέλουν να βρίσκεσαι εντός Τουρκίας. Ειδικά τέτοιου τύπου εφαρμογές βλέπουν από το gps ότι είσαι εκτός περιοχής δικαιοδοσίας τους και βγάζουν μήνυμα σφάλματος.Καλησπέρα φίλοι μου. Μια ερώτηση. Έχω διαβάσει εδώ ότι πολλοί χρησημοποιήσατε την εφαρμογή Bitaksi για ταξί. Όταν την κατεβάζω μου βγάζει κάποιο μνμ λάθους στα τούρκικα και δεν με αφήνει να προχωρήσω. Χρειάζεται να είσαι εντός Τουρκίας για να δουλέψει? Κάτι άλλο για ταξί υπάρχει που να έχετε χρησιμοποιήσει?
Νομίζω είναι πάρα πολύ ακριβή η συγκεκριμένη γι αυτά που προσφέρει. Αυτή όπως και κάποιες άλλες, είναι ουσιαστικά προσφορές ιδιωτικών τουριστικών εταιρειών που επωφελουμενες από την αποδοχή που έχει η επίσημη κρατική κάρτα İstanbul Museum pass, σου δίνουν αυτή, βάζουν και έναν ξεναγό για να προσφέρει ιδιωτική ξενάγηση και σε άλλα μουσεία και δραστηριότητες.Αγαπητοί καλησπερα σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε χρησιμοποιήσει την κάρτα πρόσβασης σε αξιοθέατα.
Bosphorus Cruise Tour | Free with Istanbul E-pass
Βολεύει πουθενά? Έχει εκπτώσεις στην τιμή ή πιο γρήγορη πρόσβαση στα μνημεία?
Ευχαριστώ πολύ.