japetus
Member
- Μηνύματα
- 636
- Likes
- 1.209
Αν και έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια αρκετά steakhouses, η Τουρκία δεν έχει κουλτούρα μπριζόλας, το μοσχαρίσιο κρέας σπάνια το ψήνουν, ζήτα dana antrikot σε ψησταριές, αλλά και πάλι δεν μοιάζει με τη μοσχαρίσια όπως την έχουμε συνηθίσει). Συνήθως μοσχάρι μπαίνει στα κεμπαμπ σαν κιμάς αναμιγμένος με άλλα κρέατα, ή μαγειρεύεται... Για το λόγο αυτό και τα μεγάλα και ακριβά μπριζολάδικα -που κάποια έχουν εξαιρετικές κριτικές-, δεν προσφέρουν την ίδια ποιότητα κάθε φορά στα πιάτα τους, μια και το σωστό steak έχει να κάνει με σωστή και συνεχή ποιότητα σε όλα τα στάδια, με πιο σημαντικά αρχικά από τον κτηνοτρόφο, τον χασάπη και τη σωστή προετοιμασία και μόνο στο τέλος τον ψήστη.Για πείτε προτάσεις για φαγητό στην Κωνσταντινούπολη ,ωραία μπριζόλαδικα
Last edited by a moderator: