Η Καππαδοκία πόσο μακριά είναι από τη Κωνσταντινούπολη? Και με ποιους τρόπους μπορείς να φτάσεις εκεί καθώς και το κόστος
Μακρια... με αεροπλανο ,γυρω στα 50 €Η Καππαδοκία πόσο μακριά είναι από τη Κωνσταντινούπολη? Και με ποιους τρόπους μπορείς να φτάσεις εκεί καθώς και το κόστος
Φίλος που είναι αυτή τη στιγμή Κωνσταντινούπολη δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Κινείται κανονικότατα!!!Καποια αναταραχή... Συνέχεια διαδηλώνουν και εχουμε κλείσει κοντα στη ταξιμ
στο τέλος σχεδόν της ιστικλαλ, θέτοντας σαν αρχή την πλατεία ταξιμ υπάρχει το παρολε, με εξαιρετικό φαγητό, (τιμή για μοσχαρίσιο φιλέτο κανονικό μέγεθος θα έλεγα, 7 ευρώ περίπου) προσφέρει και οινοπνευματώδη (κρασί 3 με 5 ευρώ το ποτήρι) σε καλές τιμές, και ακριβώς δίπλα το μαντο για επίσης πολύ Καλό φαγητό και γλυκά (τιμή για κουνεφε με παγωτό και τσάι στο τέλος 50 λίρες, 3,5 ευρώ περίπου). πληρώνεις και με κάρτα. έχουν εξωτερικό χώρο με θερμάστρες.Με την ευκαιρία, εξαιτίας της ολίσθησης της λίρας ακούω παράπονα από τουρίστες που επιτήδειοι τους χρεώνουν όσο θέλουν στα εστιατόρια και στις καφετέριες στην παλιά κυρίως πόλη, λέγοντας ότι δεν ισχύουν οι τιμές που αναγράφονται στα μενού. Ρωτήστε από πριν, ή προτιμήστε αλυσίδες και μαγαζιά εκτός τουριστικών περιοχών.
Έχω την εντύπωση πως έκλεισε.μαντό υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη επίσης αλλά όχι σε επίπεδο Τουρκιάς.
έχω καιρό να κατέβω νίκης από εκείνη τη πλευρά. τον Αύγουστο νομίζω ήταν ανοιχτό.Έχω την εντύπωση πως έκλεισε.