Να είσαι σίγουρη ότι 9 στους 10 τούρκους ούτε καν γνωρίζουν τι είναι η 25η Μαρτίου. Και να γνώριζαν όμως δεν θα είχες κανένα πρόβλημα. Και γενικώς όσο ασφαλές είναι να πας σε Βερολίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες κλπ όπου έχουν γίνει τρομοκρατικά χτυπήματα, άλλο τόσο ασφαλές είναι να πας και στην Κωνσταντινούπολη.Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, πόσο σώφρων επιλογή ειναι να πάει κάποιος Κωσταντινούπολη το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου; Λέτε να αντιμετωπίσουμε κάνενα πρόβλημα; Βρίσκω καλή τιμή στα εισιτήρια... αλλά μήπως ειναι "ακατάλληλη" περίοδος;
α)Σε ανταλλακτήρια, υπάρχουν παντού, τσεκάρετε λίγο τις ισοτιμίες, ούτως ή άλλως για μια μέρα δε θα χρειαστείτε μεγάλο χρηματικό ποσόΚαλημέρα σας, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στις παρακάτω απορίες μου (λόγο φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα μηνύματα όπως έχω κάνει άλλες φορές):
α) θα είμαστε Κων/λη με το αυτοκίνητο (οδικώς από Πάτρα). Που θα πρέπει να κάνουμε συνάλλαγμα?
β) μία μέρα θα μείνουμε στην πόλη, που θα μας προτείνατε να μείνουμε? (θέλουμε parking για το αυτοκίνητο και να μην χρησημοποιούμε μεταφορικά μέσα).
γ) Την Αγιά Σοφιά θα επισκεφτούμε σίγουρα και ίσως μετά το grand pazaar. αξίζει ή έχετε κάτι άλλο να προτίνετε? ετσι να πάρουμε μια μικρή γεύση.
δ)θα μας βολέψει να χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο για βόλτα στην πόλη?
ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μου απαντήσει.