Anna21
Member
Σε ευχαριστώ πολύ Sourtouki !! Πρεπει να βρω ξενοδοχείο που να χωράει και τους 4 μας. Τα περισσοτερα που εχω δει, διαθετουν μεχρι 3κλινο δωματιο και τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία είναι πιο τσουχτερά και πρεπει επισης να μελετήσω και να κατανοησω τις συγκοινωνίες, ετσι ώστε να μπορέσουμε να μετακινηθούμε στις συνοικίες.. το Εγιούπ το συμπεριλαμβάνω στις σημειώσεις μου.. δεν γνωρίζω που ακριβώς βρίσκεται σε σχέση με το Σουλτάν Αχμέτ, όμως θα το ψάξω.. Αν σκεφτεις κατι άλλο που θα μπορουσε να μου φανει χρησιμο, μη διστάσεις να μου το πεις..Καλημέρα Anna21 ζω στην Αλεξανδρόυπολη και η Πόλη για εμάς είναι ενα cd δρόμος! Πηγαίνουμε πολύ συχνά! Σου γράφω για να σε καθησυχάσω κι εγώ για τα παιδιά, εκτός του οτι το μέρος είναι ασφαλές, θα γυρίσουν και με ενα καρο φοβερές εικόνες! Μια μικρή συμβουλή απο εμένα, όταν θα περνετε ταξί, να ελέγχεις μια μεγάλη σφραγίδα που εχει στις πόρτες κ σηματοδοτεί την εταιρία στην οποία ανήκει το καθε ταξί. Δεν παθαίνεις κάτι αν πάρεις πειρατικό αλλά δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την νόμιμη τιμή για τη διαδρομή. Αν δεν θέλεις να πας καθόλου στο Πέρα αλλά έχεις χρόνο να κανείς μια βόλτα σε άλλη συνοικια απο αυτη που θέλεις να μείνετε, σου προτείνω το Εγιουπ όπου θα βρεις κ πολλά απο τα ίδια αντικείμενα με αυτά του Καπαλι τσαρσί στο ενα τρίτο της τιμής τους. Οπως και να ´χει έχεις επιλέξει την πιο όμορφη εποχή για την Πόλη!
Last edited by a moderator: