greg_thess
Member
όχι τηλέφωνο..είτε με το σύστημα κράτησής τους είτε με e-mail.
Για το πρώτο και το τρίτο θα βρεις κυριολεκτικά "άπειρες" επιλογές, προτάσεις, συμβουλές στο forum, όρεξη να έχεις να διαβάσεις...1. Που να μεινουμε? Θα μου αρεσε πολύ να μεινουμε στην παλια πολη .. ονειρευμαι να ξυπνω το πρωι και να πινω τον καφε μου καπου κοντα στην Αγια Σοφία.. Δεν με ενδιαφερει καθολου να δω τα καινουρια εμπορικα καταστήματα και την σημερινη Τουρκια της πλατειας Ταξιμ.
2. Τurkish Airlines... Pegasus.. ή Aegean ???? Ποια προτείνετε? Θα ταξιδέψουμε για πρώτη φορα με αεροπλανο εγω και τα παιδια !!
3. Κατά την γνωμη σας είναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαίτερα εκει?
Καλημέρα...εννοείται ότι θα μείνεις στην παλιά πόλη, βέβαια και εδώ ισχύει τοΠου να μεινουμε? Θα μου αρεσε πολύ να μεινουμε στην παλια πολη ..
Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις εταιρεία με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή και δεδομένου της ολιγόωρης πτήσης, να κερδίσεις 2 ημέρες.. Τurkish Airlines... Pegasus.. ή aegean ???? Ποια προτείνετε?
Επειδή μερικοί λένε ότι η τούρκικη κουζίνα είναι λίγο βαριά (προσωπικά τα θεωρώ φήμες αν και μετά την τρίτη μερίδα ένιωθα ένα βάρος!)και λόγω των παιδιών, σημείωσε στην ατζέντα σου 1-2 πιτσαρίες.Κατά την γνωμη σας είναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαίτερα εκει?