greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Με μας που εμπλεξες,το 99% θα σου πει να πας μονη σου
Καλα αμα θελει παμε και μεις για παρεα ε? @grecoΜε μας που εμπλεξες,το 99% θα σου πει να πας μονη σου
Για αρχή θα σου πρότεινα με group. Εγώ εδώ Θεσσαλονίκη προτείνω το Diesel Travel. Μου άφησαν την εντύπωση ότι γνωρίζουν καλύτερα την Πόλη. Την δεύτερη φορά όμως που θα πας (γιατί θα πας, και τρίτη και τέταρτη) πάνε μόνη με προτίμηση διαμονής στην περιοχή ΣουλτανΑχμετ με βόλτες σε περιοχές εκτός τουριστικών ατραξιόν.κ να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να προσπεράσω το ψυχολογικό τραύμα από την ταινία που είχα δει μικρή..το "εξπρες του μεσονυχτίου" και σκέφτομαι ένα 3ημερο στην Κωνσταντινούπολη.
Το ερώτημα..θα είμαι οκ μόνη μου ή να πάω με γκρουπ;
Ξέρει κανείς αν φθινόπωρο βγάζει η turkish καμια προσφορά από θεσνικη;
Ευχαριστώ!
Αυτό ακριβώς έψαχνα...ποιο είναι το λεωφορείο που πάει από Εμινονού στο τζαμί του Ortakoy? (και στις γεμιστές πατάτες βεβαίως, βεβαίως!)στο Ortakoy για μια γεμιστη πατατα....
22 , 22RE , 25EΑυτό ακριβώς έψαχνα...ποιο είναι το λεωφορείο που πάει από Εμινονού στο τζαμί του Ortakoy? (και στις γεμιστές πατάτες βεβαίως, βεβαίως!)
Κατεβαινεις Χαλκη ξαναπληρωνεις εισιτηριο και πας ΠριγκηποΕπισης για να παμε στη Χαλκη πρεπει να πάρουμε το πλοιο μεχρι εκει , και μετα να πάρουμε άλλο για Πρίγκηπο ? Εχει συχνά αυτα τα κοντινα ?