maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μας τη "βάρεσε" με το ταίρι μου,μιας και δεν παίζει άδεια μέχρι τον 15αύγουστο αλλά κι επειδή δεν μπορεί να οργανωθεί μακροπρόθεσμο ταξίδι για διάφορους λόγους,και είπαμε να πεταχτούμε ΣΚ στην Πόλη την επόμενη εβδομάδα.
Έχω διαβάσει προφανώς όλες τις ιστορίες αλλά και τον κατατοπιστικότατο οδηγό της Έρσης και σας ευχαριστώ όλους.
Μου λείπουν μερικές ευαίσθητες πληροφορίες για να οργανώσω λίγο καλύτερα ένα τόσο αστραπιαίο ταξίδι σε μια τόσο ιστορική πόλη.
Από τις εμπειρίες σας.
Τι χρόνους πρέπει να υπολογίζω για επισκέψεις σε Sultanahmet Camii,Αγ.Σοφία,Topkapi,Dolmabahce.Μιλάω κομπλέ,ουρές,τυχόν υποχρεωτικές ξεναγήσεις και νορμάλ περιήγηση (ούτε τρέχοντας,ούτε να σταματάω και στην τελευταία καρφίτσα).
Αν παραλείψω την Μεγάλη Αγορά θα έχω χάσει πολλά;
Σκέφτομαι ότι έχω πολύ λίγες ώρες για να κλειστώ μέσα σε ένα παζάρι.
Φαντάζομαι πως έστω και μια μικρή βαρκάδα της 1,5 ώρας είναι απόλυτο must,έτσι;
Να φάω Balik Ekmek;
Γενικώς ότι βοηθάει σε χρόνους και απόλυτες προτεραιότητες μπορείτε να δώσετε θα ήταν ευπρόσδεκτα.
Έχω διαβάσει προφανώς όλες τις ιστορίες αλλά και τον κατατοπιστικότατο οδηγό της Έρσης και σας ευχαριστώ όλους.
Μου λείπουν μερικές ευαίσθητες πληροφορίες για να οργανώσω λίγο καλύτερα ένα τόσο αστραπιαίο ταξίδι σε μια τόσο ιστορική πόλη.
Από τις εμπειρίες σας.
Τι χρόνους πρέπει να υπολογίζω για επισκέψεις σε Sultanahmet Camii,Αγ.Σοφία,Topkapi,Dolmabahce.Μιλάω κομπλέ,ουρές,τυχόν υποχρεωτικές ξεναγήσεις και νορμάλ περιήγηση (ούτε τρέχοντας,ούτε να σταματάω και στην τελευταία καρφίτσα).
Αν παραλείψω την Μεγάλη Αγορά θα έχω χάσει πολλά;
Σκέφτομαι ότι έχω πολύ λίγες ώρες για να κλειστώ μέσα σε ένα παζάρι.
Φαντάζομαι πως έστω και μια μικρή βαρκάδα της 1,5 ώρας είναι απόλυτο must,έτσι;
Να φάω Balik Ekmek;
Γενικώς ότι βοηθάει σε χρόνους και απόλυτες προτεραιότητες μπορείτε να δώσετε θα ήταν ευπρόσδεκτα.