Τουρκία Κωνσταντινούπολη, ακύρωση ή να πάμε;

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παρισι, Βερολινο, Βρυξελες, Κωνσταντινουπολη,....Αθηνα?...ο πατερας μου που ειναι 85 χρονων με συμβουλεψε να σταματησω τα ταξιδια...αλλωστε εχω δει αρκετα ως τωρα...και να μην παω πουθενα αλλου εκτος απο το χωριο μου, γιατι το ιδιο μπορει να γινει στο Λονδινο, στη Ρωμη ,στο Μοναχο...γιατι καποιος στη Πραγα ή στη Λισαβώνα, μπορει να τρελαθει και να αρχισει να σκοτωνει κοσμο στο δρομο...και να ειμαι μια απο εκεινα τα θυματα..μπορει ομως να πεσει και το αεροπλανο οταν πηγαινω στον πιο ασφαλή προορισμο...ομως μπορει να κοιμηθω σημερα και να μην ξυπνησω ποτε.......καληνυχτα ομορφε κόσμε...

Vasileti

Member
Ξαναδείτε τι είπε λακωνικά και εύστοχα ο samion παραπάνω!
Μετά το ολοταχώς, για λίγο πιο μακρινές χώρες αυτά πλέον τα ακούμε με τον ανατριχιαστικό κορεσμό του μακρινού και συνηθισμένου.

alma

Member
Το αν θα ξανά πήγαινα στην τουρκια εννοείτε πως όχι με όλα αυτά που γίνονται.είναι πλέον ένα ασταθείς κράτος και χωρίς ασφάλεια!
Συμφωνώ απόλυτα.Έχω κι εγώ επισκεφτεί τη γειτονική χώρα καμπόσες φορές αλλά εννοείται πως δεν θα ξαναπήγαινα αυτή τη χρονική περίοδο ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες πιο πάνω.Χθες είχαν συνεχώς ανασκοπήσεις στα δελτία ειδήσεων για το πόσους νεκρούς άφηναν πίσω τους οι συνεχείς επιθέσεις το 2016. Δυστυχώς η νέα χρονιά άρχισε πάλι έτσι.
Τώρα οι ντόπιοι φυσικά και κυκλοφορούν.Οι μόνιμοι κάτοικοι τι να κανουν; να μην ξαναβγούν από το σπίτι; Ο τουρισμός είναι που έχει υποστεί το πλήγμα. Μακάρι να σταματήσουν εδώ τα όσα γίνονται και η νέα χρονιά να είναι πιο ειρηνική,παρά το πως ξεκίνησε για την Πολη.
Καλή Χρονιά σε όλους.

elias74gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Καλό ταξίδι σ' όλους όσους είναι στην Κωνσταντινούπολη.

Κατακρίνομαι από πολλούς για την ατολμία μου να ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλοί πιστεύουν ότι δε θα πάθουν τίποτα. και είναι η πραγματικότητα, αφού οι πιθανότητες να μας συμβεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα είναι μικρές. Όμως η Πόλη αυτή την περίοδο είναι από τις πιο αιματοβαμένες περιοχές του Κόσμου.

Δηλαδή για να φοβηθούμε θα πρέπει να σκοτώνονται κάθε μέρα εκεί κατά δεκάδες;

H Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και την εμπλοκή της στην Συρία θα την πληρώνουν για καιρό πολύ αθώοι. Οι εποχές πλέον άλλαξαν, δυστυχώς.

Την Πόλη την αγαπάμε, την νοσταλγούμε, αλλά ως εκεί.

Αςμπορέσω να επισκεφθώ όλο τον κόσμο, όπως o samion, πλην της Πόλης, και θα είμαι ικανοποιημένος!

Το αεροπλάνο παραμένει στατιστικά το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς.

Σκεφθείτε μόνο ότι το Που, Πότε και Πως θα χτυπήσουνε είναι άγνωστο. Και οι θαμώνες του κέντρου πίστευαν ότι δε θα τους συμβεί κάτι.

Να προσέξουμε μόνο γιατί κάποια στιγμή η φωτιά αυτή θα κάψει και εμάς.

Μέχρι τότε καλά ταξίδια!

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.

Μέχρι τότε καλά ταξίδια!
:shock::shock: Φτου φτου ελπίζω να μην είσαι Σαββατογεννημένος φίλε μου

(Κάνουμε κ μια πλακίτσα γιατί πολύ "μαυρίσαμε" με το καλημέρα σας την νέα Χρονιά..)
Ελπίζω να σταματήσει εδώ ο αιματηρός απολογισμός του 2017 σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Πόλη

Lexuss

Member
όπως και να το κάνουμε παιδιά η τουρκια είναι πλέον από τις πιο επικίνδυνες χώρες (αν όχι και η πιο επικίνδυνη αυτή την στιγμή) Συνορεύει με συρια η οποια έχει πόλεμο και έτσι εύκολα οι τρομοκράτες μπαίνουν εύκολα στην γείτονα χωρα. έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα με τα κομματικά τους, έχει εναντια τις κούρδους pkk και ούτε εγώ ξέρω τι άλλο! Tο θέμα είναι ότι δεν ξέρεις από που θα σου ρθει όταν πρόκειται για τρομοκράτες! Δεν παίζουμε ποτε με την ασφάλεια μας σε τέτοια θέματα

mpampis1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018

panius

Member
Είναι λογικό να φοβάται ο κόσμος. Όταν ταξιδεύεις θέλεις να αφεθείς και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από ψυχολογική άποψη είναι απόλυτα δικαιολογημένο να να αναβάλλεις ή ακόμα και να ακυρώσεις προγραμματισμένο ταξίδι στην Τουρκία. Εδώ εμείς κοντέψαμε να φύγουμε εσπευσμένα την Πρωτοχρονιά. (μετά το είδαμε πιο ψύχραιμα). Από στατιστική άποψη βέβαια, οι πιθανότητες να πάθεις κάτι είναι ελάχιστες. Η κακιά η ώρα μπορεί να σε βρει οπουδήποτε.
IMG_0091.JPG

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά

Πολλοί πιστεύουν ότι δε θα πάθουν τίποτα. και είναι η πραγματικότητα, αφού οι πιθανότητες να μας συμβεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα είναι μικρές. Όμως η Πόλη αυτή την περίοδο είναι από τις πιο αιματοβαμένες περιοχές του Κόσμου.

H Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και την εμπλοκή της στην Συρία θα την πληρώνουν για καιρό πολύ αθώοι. Οι εποχές πλέον άλλαξαν, δυστυχώς.

Αςμπορέσω να επισκεφθώ όλο τον κόσμο, όπως o samion, πλην της Πόλης, και θα είμαι ικανοποιημένος!

Σκεφθείτε μόνο ότι το Που, Πότε και Πως θα χτυπήσουνε είναι άγνωστο. Και οι θαμώνες του κέντρου πίστευαν ότι δε θα τους συμβεί κάτι.

Μέχρι τότε καλά ταξίδια!

Μέχρι τότε καλά ταξίδια!
κανένας δεν νομίζω ότι κατέκρινε την απόφαση σου να μην πας στη Πόλη...και καλά έκανες μια και έχεις κ μικρά παιδιά και θα αφηνες πισω την υπόλοιπη οικογένεια μες στο αγχος...Αυτό που νιώθω εγώ ειναι ότι ο "ασφαλής προορισμος" υπάρχει σαν " λέξη " και όχι σαν "έννοια" για εκείνους που ταξιδεύουν .

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Περισυ ακυρωσα ταξιδι στο Παρισι γιατι οι κορες μου δεν εννοιωθαν ανετα και γιατι δεν θα ηθελα να ζησω ενα Παρισι διαφορετικο.Πηγα Ιταλια λοιπον.Φετος βεβαια η Γαλλια ειναι ο προορισμος..τιποτα δεν ειναι σιγουρο,ουτε μεσα στο σπιτι σου..απλα οι μνημες ξεθωριαζουν..Για οσους το ταξιδι ειναι αναγκη δεν αλλαζει κατι με ολα αυτα..ισως μονο ο προορισμος.Ας εχουμε ολοι ασφαλη ταξιδια..

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Φετος βεβαια η Γαλλια ειναι ο προορισμος...
Αχ ναι, κι εγώ κανονίζω για Γαλλία φέτος τον Αύγουστο!! Εσείς πότε? Ας ελπίσουμε να μη μας βρουν τα ύστερα του κόσμου τώρα που το τολμάμε :(

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Να σας πω και εγω οτι ακυρωθηκε σημερα η συμμετοχη ενος ξενοδοχειου αλλα και του Δημου με τον οποιο θα πηγαινα και εγω στην τουριστικη εκθεση Εμιτ στην Κωνσταντινουπολη.Ειναι πραγματικα λυπηρο αλλα ο φοβος μας εχει καταβαλλει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom