Δεν γνωρίζω με ποιό τρόπο έφτασε η Twinkie στο ξενοδοχείο,αλλά πάντως αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις δημόσιες μεταφορές από το αεροδρόμιο θα χρειαστείς Λίρες.Εγώ άλλαξα στο αεροδρόμιο -της Κων/πολης εννοείται- και βρήκα την ισοτιμία μια χαρά.
Και φρόντισε να κάνεις και ψιλά γιατί τα μηχανήματα των εισιτηρίων δέχονται από 10TL και κάτω.
Αλλάξαμε ίσα ίσα στο σιδ. σταθμό του Σίρκετσι μόνο για τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και εκεί όλα τα υπόλοιπα, αποδείχτηκε σωστό η ισοτιμία ήταν κάτι ψιλά καλύτερη.
Όχι βέβαια
Μέτρο σύγκρισης με το αεροδρόμιο δεν έχω, καθώς πήγαμε γυρίσαμε με τρένο, αλλά από τον σταθμό, του ξενοδοχείου ήταν καλύτερη η ισοτιμία. Προμήθεια δεν θυμάμαι επακριβώς αλλά ίσως να ήταν κάτι παραπάνω ψιλά της λίρας τελικά
Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα είναι ένα ευρώ= 2 λίρες, δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξεις εδώ υπάρχουν πολλά ανταλακτήρια. Σε αυτά που είπαν τα παιδιά να συμπληρώσω μόνο ότι η Ιστικλάλ δεν είναι απλά ένας πεζόδρομος με κόσμο, αξίζει να αφιερώσεις χρόνο για αυτή και τα στενά της, θα εκπλαγείς με τις εκκλησίες που θα βρίσκεις κρυμμένες και γενικά με την παρουσία της ελληνικής κοινότητας ολόκληρο τον 19ο έως και τα μέσα του 20ου αι.
Αρα λοιπον αλλαζουμε χρημα εκει,απλα δεν εχω ξεκαθαρισει αν θα ηταν καλυτερο να το αλλαξω στο αεροδρομιο η να το αφησω για το ξενοδοχειο.
Αναφορικα με τις μετακινησεις απο-προς αεροδρομιο εχω μπερδευτει λιγο.
Εμεις θα μεινουμε παλια πολη.Ακουω περιεργα πραγματα για τα ταξι...το μετρο εξυπηρετει..το τραμ..? ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος.
Ε,το μόνο που μένει είναι να σε πάρουμε απ'το χεράκι....
Άντε καλά να περάσεις.Και ότι απορίες εδώ είμαστε.Την έχω βλέπεις πολύ φρέσκια ακόμα στη μνήμη μου.Και δεν έχω παλουκωθεί να τελειώσω και την ιστορία μου γ@#$τω.
Aντε λοιπον στρωσου στη δουλεια.
Και μια τελευταια ερωτηση.
Τελικα αξιζει περισσοτερο η βολτα στην ασιατικη πλευρα του Βοσπορου?Γιατι κατι τετοιο διαβαζω.
Υπαρχει φανταζομαι τουρ και στις 2 πλευρες.
Μιας και τα εχεις προσφατα τι τιμες παιζουν στις κρουαζιερες αυτες? Γενικα Τοπ Καπι ,Αγια Σοφια ..εισοδοι?Γραψε αν θυμασαι κατι απο τιμες να παρουμε μια ιδεα.