• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κροατία Μαυροβούνιο Κροατία, Μαυροβούνιο

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Παιδιά να ρωτήσω, για Κροατια,Μαυροβούνιο,Βοσνία αρκούν οι ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή χρειάζεται διαβατήριο:roll:

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Παιδία πάω να κλείσω τα εισιτήρια για Ντουμπρόβνικ από 1 - 11 Αυγούστου και όταν συμπληρώνω τα στοιχεία και προχωράει για να γίνει η κράτηση μου πετάει συνέχεια αυτό: Η τιμή άλλαξε

Η αλλαγή των στοιχείων της πτήσης οφείλεται σε τυχόν διαδικασία ενημέρωσης των δεδομένων εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας.

Επιλέξτε κάποιο από τα εναλλακτικά αποτελέσματα

Τι στο καλό γίνεται, ξέρει κανείς;

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Σε ευχαριστώ πολύ! Απο εκεί μπήκα τελικά αλλά έχει κάποιο θέμα η πιστωτική μου άρα πάει για αύριο η δουλειά. Δεν με θέλει μου φαίνεται..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παιδία πάω να κλείσω τα εισιτήρια για Ντουμπρόβνικ από 1 - 11 Αυγούστου και όταν συμπληρώνω τα στοιχεία και προχωράει για να γίνει η κράτηση μου πετάει συνέχεια αυτό: Η τιμή άλλαξε

Η αλλαγή των στοιχείων της πτήσης οφείλεται σε τυχόν διαδικασία ενημέρωσης των δεδομένων εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας.

Επιλέξτε κάποιο από τα εναλλακτικά αποτελέσματα

Τι στο καλό γίνεται, ξέρει κανείς;
To Croatia Airlines γιατί το σνομπάρεις?

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Το σνoμπάρω γιατι τα έχει σχεδόν 20Ε ακριβότερα σε σχέση με petas.gr , travalplanet24 κλπ..

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
προσπάθησε απο το pamediakopes!!!!να ευλογήσουμε και λιγο τα γένια μας....
για πες βρε μαρίαζ τα εκλεισες τελικά?

θα μπορούσε καποιος που εχει ταξιδέψει στην περιοχή των Δαλματικών ακτών να μας πεί πως να οργάνωθεί ενα ταξίδι 6 η 8 ημερών, μιλώ για καθαρές ημέρες..με την προυπόθεση οτι προσγειώνεται κάποιος στο dubrovnik και θα νοικιάσει αυτοκίνητο?
σας ευχαριστώ, θα βοηθήσετε και έμενα να αποφασίσω!!!

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Ιωάννα τα έκλεισα τελικά τα εισιτήρια χθες από το petas.gr. Ήθελα τις ημερομηνίες 1-11 αλλά δεν μου έβγαζε χθες για αυτές τις μέρες την προσφορά και μάλλον θα τελείωσαν για αυτές τις ημερομηνίες και τα έκλεισα 4-15 Αυγούστου. Τώρα πως θα τα βολέψω με τα χρήματα δεν ξέρω αλλά θα κόψω λίγο από ξενοδοχεία, μετακινήσεις κλπ. Κι εμείς αμάξι θα νοικιάσουμε αλλά θα δούμε για πόσες μέρες.. Θα ήθελα να κάνουμε και μία βόλτα προς Βοσνία και Μαυροβούνιο. Θα δούμε όμως πως θα το κάνουμε, είμαι στην φάση που φτιάχνω λίγο το πλάνο για το που μπορούμε να πάμε μέσα σε αυτές τις μέρες ώστε να κοιτάζω σιγά σιγά για ξενοδοχεία.. Εσύ τι σκέφτεσαι,θα τα κλείσεις τελικά;

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
το σκεφτομαι....ψάχνω και για παρέα...αλλα δεν αγχώνομαι πολύ γιατι αν αποφασισω τελικά και δεν βρω την προσφορά θα εξαργυρωσω τα μιλια μου....εγω θελω να πάω μεσα στον ιουνιο....ιούλιο αυγουστο δεν το κουνάω απο το εξοχικό...και σκεφτομαι για 6 η 8 καθαρες μερες...για αυτο ζητησα και την βοηθεια πιο πάνω....ασε σημερα εκλεισα εισητηρια να πάω στην κορη μου τον μαρτιο και λιγο κολάω....θα δώ....καλή ευκολία!!

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Ναι εσύ έχεις και τα μίλια, άρα κάπως θα το βολέψεις,δεν χρειάζεται να βιαστείς!
Ό,τι κι αν αποφασίσεις τελικά,καλά να περάσεις!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ευχαριστώ πολύ!!αν βρεις ξενοδοχεία πές μου....βλεπω πολυ ακριβά...

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Από μια πρόχειρη ματιά που έχω ρίξει βλέπω κάποια στα 50Ε το βράδυ (χωρίς πρωινό τα περισσότερα), όχι τπτ το τρελό,αλλά με καλές κριτικές και αξιοπρεπή! Δεν ξερώ γιατί είχα αυτή την ιδέα αλλά πίστευα ότι θα έβλεπα και πιο φθηνά για εκεί..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom