Μαρή απατεώνισα, που μας πουλάς φούμαρα ότι "εγώ το μαγείρεψα κορίτσια..", τι μαγείρεψες βρε Κοσκωτά? Την κονσέρβα?Λοιπόν πάρ'τε χαρτί και μολύβι και σημειώστε με προσοχή το μεγάλο μυστικό για το πως καπνίζουν το χταπόδι....
Πας στη Λισαβόνα, στη Mercado da Ribeira, εκεί έχει υποκατάστημα ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά με κονσέρβες θαλασσινών της πόλης η Conserveira de Lisboa, απλώνεις το χέρι και παίρνεις αυτό...
υ.γ οτι κάτι κάνω με τη μαγειρική είπα, όχι οτι είμαι ο Gordon Ramsay...
E όχι και απατεώνισα αγαπητή, που να φανταστώ οτι περιμένατε να έχω καπνίσει και το χταπόδι, αλλά εγώ φταίω που σας είπα την αλήθεια και δε σας άφησα να κάνετε πειράματα! Και το χταπόδι ή πιο σωστά η ΚΟΝΣΕΡΒΑ ήταν ένα από τα υλικά να τα λέμε κι αυτά... την επόμενη που έχω φυλάξει αντί για τσίπουρο θα την κρατήσω να την πιούμε με σφηνάκι μουσάκα...Μαρή απατεώνισα, που μας πουλάς φούμαρα
Δεν ξέρεις τι χάνεις...παρά χταπόδια μαστουρωμένα.
Ναι,αλλά βρίζεις ίδια με αυτόν....υ.γ οτι κάτι κάνω με τη μαγειρική είπα, όχι οτι είμαι ο Gordon Ramsay...
Φίλος σου λέει μετά...Ναι,αλλά βρίζεις ίδια με αυτόν....
Θα σας πρότεινα κάτι πιο οικονομικό και πιο ευχάριστο...Βρε Nedelja για να κάνουμε πειράματα έπρεπε να σκάσουμε 110 ευρω
Αν υποψιαστώ ότι η γλυκύτατη κυρία του καταστήματος σου έδειξε και τον κατάλογό της με τις ονομασίες των ψαριών στα ελληνικά που εγώ της είχα φτιάξει για να δείχνει στους πελάτες της, θα νιώσω βαθειά ρίγη συγκίνησης...Πας στη Λισαβόνα, στη Mercado da Ribeira, εκεί έχει υποκατάστημα ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά με κονσέρβες θαλασσινών της πόλης η Conserveira de Lisboa, απλώνεις το χέρι και παίρνεις αυτό...
Όχι δυστυχώς!Αν υποψιαστώ ότι η γλυκύτατη κυρία του καταστήματος σου έδειξε και τον κατάλογό της με τις ονομασίες των ψαριών στα ελληνικά που εγώ της είχα φτιάξει για να δείχνει στους πελάτες της, θα νιώσω βαθειά ρίγη συγκίνησης...
χαχα ... το σκουμπρί ακριβώς ήταν το πρώτο που μου ζήτησε η κυρία (στο κεντρικό κατάστημα, ναι) να της γράψω στα ελληνικά!Όχι δυστυχώς!
Δεν πήγαμε βέβαια στο κεντρικό κατάστημα και στο υποκατάστημα ήταν μια πιτσιρίκα που γενικά ούτε στα αγγλικά σκάμπαζε και πολλά...αλλά εντάξει βγάλαμε άκρη, μόνο το σκουμπρί μας ταλαιπώρησε...