thessaris
Member
View attachment 16197 Το δοκίμασα χθες!!Ωραιότατο!
Καλά Χριστούγεννα!!
Το πήρα χθες σε εξαιρετική τιμή σε κάβα της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τις καλές τιμές της!
View attachment 16197 Το δοκίμασα χθες!!Ωραιότατο!
Καλά Χριστούγεννα!!
Απίστευτο!Πολύ καλή η τιμή, πράγματι!!!!Νομίζω πριν 6-7 χρόνια το έπαιρνα σε τέτοια τιμή!!Αν θυμάμαι καλά...View attachment 57507
Το πήρα χθες σε εξαιρετική τιμή σε κάβα της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τις καλές τιμές της!
Κι εγώ από 'κει!View attachment 57507
Καμιά αντίστοιχη κάβα στην Πάτρα ξέρει κανείς???Κι εγώ από 'κει!
Βασικά ονομάζεται Remuage και είναι η τεχνική κατά την οποία το μπουκάλι σιγά σιγά στρίβει και ανεβαίνει από την οριζόντια στην κάθετη αναποδογυριστή θέση ώστε τα ιζήματα να κάτσουν στο καπάκι (σαν αυτό των γυάλινων μπουκαλιών αναψυκτικών) που έχουν τα μπουκάλια της σαμπάνιας πριν αποκτήσουν φελλό.Η μυστικη τεχνικη της ηταν η τεχνικη του αναποδογυρισματος.
Πολύ καλό.Τα 20 καλύτερα κρασιά του κόσμου.
http://www.iefimerida.gr/news/13155...του-κόσμου-σύμφωνα-με-το-wine-spectator-λίστα
Το Νάουσα του Μπουτάρη στην 69η θέση.
Το κρασί δεν το γνωρίζω ασφαλώς μιας και μιλάμε για πολύ περιορισμένη εμφιάλωση,λίγο που το έψαξα βρήκα ελάχιστες αλλά εξαιρετικές κριτικές και ψιλοκουλή τιμή.Δεν ξέφυγες απλώς,του έδωσες και κατάλαβε μου φαίνεται...εδώ λίγο ξέφυγα,αλλά μου το επέτρεψα.