maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Αυτού του είδους η λογική είναι που αποφεύγω.Δεν το λέω σε καμία περίπτωση με σκοπό να προσβάλλω κάποιον,προσπαθώ μόνο να κάνω τον κόσμο να δει με την δική μου -κι όχι μόνο- οπτική.Δεν τρως/πίνεις/βλέπεις/οδηγείς κλπ κλπ κάτι "για να μη σε χαλάσει",εκτός αν είναι ανάγκη.Όμως προφανώς ένα προϊόν όπως το κρασί δεν αποτελεί ανάγκη για να το καταναλώσω ακόμα και με εκπτώσεις στην ποιότητά του,αλλά απόλαυση.Στα πλαίσια αυτής λοιπόν δεν βρίσκω λόγο να καταναλώνω κάτι που απλώς δεν είναι κακό.Με ενδιαφέρει να καταναλώνω ότι μπορεί να με ευχαριστήσει στο έπακρο στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων μου.Αν αυτές δεν μπορούν να καλύψουν ένα μίνιμουμ ποιότητας τότε απλώς αποφεύγω να καταναλώσω το οποιοδήποτε προϊόν.Πίνοντας το, όπως είπα και στο προηγούμενο post, τουλάχιστον δε με χάλασε.
Η δική μου συμβουλή λοιπόν για αυτούς τους αποδεδειγμένα δύσκολους καιρούς είναι αν αρέσκεται όντως κάποιος να πίνει ποιοτικό κρασί αλλά δεν μπορεί τόσο συχνά απλώς να αραιώσει τα διαστήματα που ανοίγει ένα ποιοτικό μπουκάλι παρά να το αντικαταστήσει με κάτι που "απλώς δεν τον χαλάει".