Triplover
Member
Όσον αφορά τη Πολωνία, ίσως άξιζε ένα πέρασμα από το Βρότσλαβ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Βέβαια δεν ξέρω πού κοντά μπορείτε να στήσετε σκηνή.
Το είχα στο νου, απλά δεν ξέρω τι χρόνος θα μας μείνει απο τη Σκανδιναβία.Όσον αφορά τη Πολωνία, ίσως άξιζε ένα πέρασμα από το Βρότσλαβ. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Βέβαια δεν ξέρω πού κοντά μπορείτε να στήσετε σκηνή.
Η διάσχιση των highlands μέσω του Kjolur δεν έχει κανένα νόημα αφού κάνοντας τον κύκλο παραλιακά θα πρέπει να διασχίσετε κάποιες περιοχές δύο φορές μόνο και μόνο για οδηγήσετε σε αυτό το δρόμο....άρα ο F35 και ο F550 θα είναι σίγουρα μέσα, στην Ισλανδία.
Ναι, το είδα. Σκέφτηκα ίσως να κατέβουμε τον f35, κι έπειτα να ανέβουμε παραλιακά προς westfjords και να ξαναγυρίσουμε Seydisfjordur αππο Βορρά και πάλι.Η διάσχιση των highlands μέσω του Kjolur δεν έχει κανένα νόημα αφού κάνοντας τον κύκλο παραλιακά θα πρέπει να διασχίσετε κάποιες περιοχές δύο φορές μόνο και μόνο για οδηγήσετε σε αυτό το δρόμο.
Εκτός κι αν παρακάμψετε το βορειοδυτικό κομμάτι και διασχίσετε το εσωτερικό μέσω του Kjolur για να περάσετε από Akureyri στο Ρέικιαβικ.
Απορίες:Το είχα στο νου, απλά δεν ξέρω τι χρόνος θα μας μείνει απο τη Σκανδιναβία.
Η σκηνή δε στήνεται, είναι ήδη πάνω στο αμάξι, την ανοίγω όπου θέλω. Ακόμη και σε βενζινάδικο στην εθνική αν χρειαστεί, αν και προτιμούμε μικρές πόλεις, χωριά και φύση, για να χαιρόμαστε ωραίο ύπνο και ξύπνημα.
Αυτό που βλέπεις στη φωτό θα είναι ανοιχτό, μέσα σε μισό λεπτό ανοίγει και κλείνει. Κλειστή είναι σαν πεπλατυσμένη μπαγαζιέρα. Εφόσον δεν υπερβαίνει το πλάτος του αυτοκινήτου, δεν θεωρείται κάμπινγκ.
Και πάλι, δε μεγάλη πόλη δεν κοιμόμαστε έτσι, λογικό.
View attachment 269420
Εκτός της σκηνής, θα υπάρχει και couchsurfing. Θα προσπαθήσω οι συνεχόμενες διανυκτερεύσεις σε σκηνή να μην είναι πάνω από τρεις.Απορίες:
- Μπάνιο, πως;
- Μαγείρεμα, μπουγάδες που;
- Liechtenstein, γιατί;
Faroe θα είμαι Παρασκευή με Δευτέρα, πες μου αν θες να κοιτάξω/ρωτήσω κάτι.
Μιλάμε για ένα 'δρόμο' που ανοίγει μέσα Ιούνη μπορεί και αρχές Ιούλη ο οποίος τον πρώτο καιρό μπορεί να έχει απροσπέλαστες λάσπες για τα κανονικά αυτοκίνητα απ' το λιωμένο χιόνι. Θέλει ξεχωριστό σχεδιασμό.Δεν είναι απαραίτητο να διασχίσει κάποιος όλο τον F35. Μπορεί να αφιερώσει μία ολόκληρη μέρα (απο εκείνες τις τεράστιες που έχει το καλοκαίρι), για να πάει μέχρι ένα σημείο πχ εκείνο που μπορείς να δείς τον δεύτερο μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας (είτε απο βορρά είτε απο νότο).