panlek30
Member
Ειναι ανα κρατηση!Τα 20 ευρώ cancellation fee είναι ανά κράτηση ή ανά εισητήριο;
Αυτό θα κάνω! thanx!
Ειναι ανα κρατηση!Τα 20 ευρώ cancellation fee είναι ανά κράτηση ή ανά εισητήριο;
Αυτό θα κάνω! thanx!
Η aegean δεν εξυπηρετει πελάτες που εχουν κλείσει εισιτηρια μέσω τρίτων! Τους παραπέμπει σε αυτούς!
Σωστά, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά της τιμής του εισητηρίου τη μέρα που εκλεισα σε σχεση με τις νεες ημερομηνίες που θέλω. Χωρίς τα κουπόνια δηλαδή είχε 75 ευρώ μετ επιστροφής και στις νεες ημερομηνίες κανει 138. Άρα και στην aegean να πάρω αν χρεώνει 20 ευρώ ανά εισητήριο συν τη διαφορά τιμής καλύτερα είναι να ακυρώσω τελείως.. Γίνεται να κάνω ακύρωση από το τηλεφωνικό κεντρο της aegean ή θα μου πουν να πάρω στην airfast?Έχετε τηλεφωνήσει πρώτα στην aegean και σας παρέπεμψαν στην airfast; Γιατί έτσι θα γλιτώνατε την επειπλέον χρέωση των 20 ευρώ από την εξυπηρέτηση πελατών της airfast, επιπλέον ΄σηκώνουν αμέσως το τηλέφωνο.
To rebooking ας πούμε μπορεί να γίνει από aegean με κόστος 20 ευρώ ανά εισιτήριο χωρίς μεσολαβητή.
Εμενα δε με ειχαν εξυπηρετησει παντως, τι να πω...Κι όμως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα με την aegean για εισιτήριο που έκλεισα πολύ φτηνά με την airfast και μπορεί τελικά και να μην πετάξω αν συμβεί κάτι γιατί είναι για 6 μήνες μετ'α, μου είπαν ότι αναλαμβάνουν το rebooking αλλά όχι την ακύρωση.