echo2011
Member
Μπορώ να το μάθω αυτό; Φαντάζομαι πως επειδή με τα κουπόνια το κόστος των εισητηρίων έπεσε πολύ, αν ακυρώσουμε ότι δώσαμε το κρατάει η εταιρία και δε πάει τίποτα σε φόρους.. Αλλιώς κάτι θα έπαιρνα πίσω..Αυτό δε νομίζω ότι είναι νόμιμο (δηλ. η μη επιστροφή των φόρων). Γιατί δεν στέλνεις ένα αίτημα στην αεροπορική να σε ενημερώσει τι έχουν απογίνει οι φόροι που πλήρωσες για το εισιτήριο που δε χρησιμοποίησες;
Εστειλα ξανά στο facebook και τους ενημέρωσα ότι κάποιος ακύρωσε τη κράτηση μου χωρίς να έχω επιβεβαιώσει. Και έστειλα και απάντηση στο email [email protected] ότι ζήτησα πληροφορίες και όχι ακύρωση και αν θέλουν μπορώ να επισυνάψω όλη τη συζήτηση που έγινε στο facebook.. H ενέργειά τους αυτή ακυρώνεται ή πρέπει να μου ξαναβγάλουν εισητήρια με τις νεες τιμές;μίλια δεν θα έπαιρνες έτσι και αλλιώς, αν δεν ταξίδευες. Πες τους ότι δεν ήθελες να ακυρώσεις, μια ερώτηση έκανες, παρέπεμψες τους και στο μήνυμα στο facebook.
Από τη στιγμή που δεν έχω καμια επιστροφή εννοειται πως δεν είχα κανένα όφελος να ακυρώσω άμεσα. Θα περίμενα ως τελευταία στιγμή μήπως και καταφέρουμε να πάμε.