• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα ή Σρι Λάνκα?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
και απο Σεμπτέμβρη ας έχουμε επιτέλους και κανένα καλό νέο για την χώρα μας!!!!!!!!
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Αχ αχ αχ, πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοο! Να 'σαι καλα ρε Μαρακι!

Τι ρωτησες;

Maria2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος - Βραζιλία
...Και εσύ, μου έφτιαξες την ημέρα με το μύνημα σου....

romina

Member
Γεια!!! Πρώτο μου ποστ, είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα, μιας και θα ρωτούσα κάτι για Κούβα..
Διαβάζοντας τις ιστορίες εδω μέσα, (έβγαλα τα μάτια μου μπροστά στο πισι) ψήθηκα να πάω! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι με βολεύει ο Σεπτέμβρης, που είναι ψιλοεποχή βροχών και τυφώνων. Λέτε να μας χαλάσει τις διακοπές ? Είχε κανείς καμιά πολύ άσχημη εμπειρία ?
Βρήκα με Aircanada, 915 εουρος πανε-ελα, και με μια διαμονη σε μια κασα παρτικουλαρ, πιστεύω θα βολευτούμε! Βρήκα ένα κοντά στο Vedado, μου φάνηκε οκ, αν και έχει πολλά και δεν ξέρω τι να διαλέξω...
Απο οτι έψαξα δεν είναι καθόλου επικίνδυνα, αλλά επειδή θα πάω με την αδερφή μου, μη τριγυρνάμε σε καμια περίεργη περιοχή και δεν έχουμε ιδέα...(αν και έχουμε επιβιώσει και Αθήνα, οπότε δεν μασάμε). Πείτε τη γνώμη σας αν δε βαριέστε!!!:D

Maria2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος - Βραζιλία
..Καλησπέρα Ρομίνα...

Καλως ήρθες..... δεν έχω φύγει ακόμη....υπόσχομαι όμως όταν γυρίσω να σου γράψω με λεπτομέρεια...τι είδα!!!!!

...όσο για το κόστος επίσης δεν ξέρω να σου πώ αν είναι οκ, γιατί εγώ θα πάω με πρακτορείο....

Mimia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ που έχω πάει και στις δύο θα την κάνω τη σύγκριση με το γνωστό μπακαλίστικο, υποκειμενικό, αντεπιστημονικό τρόπο:
(.....)
Σχεδόν ισοπαλία βγήκανε. Υποκειμενικές είναι οι κρίσεις και ειδικά στην περίπτωση της Σρι Λάνκα όπου πήγα μια φορά όλη κι όλη, είναι και ανεκδοτικά συμπεράσματα. Αλλά μια ιδέα δίνουν για το τι προσφέρει η κάθε μία.

Αλλά να πας στην Κούβα. Και άργησες κιόλας.
Μπράβο βρε Γιώργο... μπακαλίστικα-μπακαλίστικα(όπως λες), αλλά βοηθάει πολύ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα