• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουπόνι από Airfasttickets

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

bela

New Member
εγω οσες φορες εχω κλεισει εισιτηρια εξυπηρετηθηκα αψογα και δεν εχω κανενα ενδοιασμό να ξαναχρησιμοποιησω το σαιτ τους

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Έχω κλείσει μέχρι τώρα 5 φορές από τη συγκεκριμένη σελίδα. Πάντα στη χαμηλότερη τιμή. Έχω κάνει Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι 6€ με τα κουπόνια προσφοράς

MARKOS_M_34

New Member
Με την εταιρεία έχω ταξιδέψει ήδη δύο φόρες στο πρόσφατο παρελθόν και έμεινα ικανοποιημένος τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και από την τιμή! Με προβληματίζει πάντως η χρονική στιγμή που δημοσιεύεται μια τέτοια είδηση, εν μέσω τουριστικής περιόδου...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με προβληματίζει πάντως η χρονική στιγμή που δημοσιεύεται μια τέτοια είδηση, εν μέσω τουριστικής περιόδου...
Εμένα με προβληματίζει που αμέσως μετά την κυκλοφορία της εν λόγω είδησης γράφτηκαν 5 νέα μέλη και το πρώτο τους μήνυμα ήταν εδώ για να μας πουν είτε ότι έμειναν ικανοποιημένοι από την εταιρεία είτε ότι "ξέρουν" ότι όλα είναι οκ...

:rolleyes:

liopyr

Member
Το ένα είναι τίμιο πάντως, ανέφερε πως δουλεύει γνωστός του στην εταιρία.
(και μπορεί να είναι και ΑΕΚ!) :welcome:

bela

New Member
Κι εμένα με προβληματίζει που κάποιοι θεωρούν ότι ότι γράφεται είναι αλήθεια και είναι έτοιμοι να λιθοβολήσουν πριν ακόμα εξακριβωθεί οτιδήποτε και θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα κι έχουν βγάλει για όλα συμπεράσματα. Τέτοιες εταιρείες δίνουν ψωμί σε ένα σωρό κόσμο και καλά θα κάναμε να υποστηρίζαμε όλοι τη συνέχεια της ύπαρξής τους.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επειδή μάλλον η ευγένειά μας περνιέται για αφέλεια:

Ίδια IP για τα μέλη: bela, hakou, ma47.

Ίδια IP για τα μέλη: Anonymous_21, MARKOS_M_34

Και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η είδηση όπως και το δελτίο τύπου της εταιρείας έχουν δημοσιευθεί και ο καθένας μπορεί να τα αξιολογήσει όπως νομίζει και να πράξει ανάλογα. Αν υπάρξει κάποια άλλη είδηση ή ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα, θα μπει εδώ.

Topic closed.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic