ευχαριστουμε για τη προσφορα...αλλα δε θα παρουμεΠιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν, μπορείτε να το δοκιμάσετε.
ευχαριστουμε για τη προσφορα...αλλα δε θα παρουμεΠιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν, μπορείτε να το δοκιμάσετε.
Φίλε μου θα σε απογοητεύσει ο Destinator για Τουρκία, καλλίτερα να δεις κάτι σε τομ-τομ ή Igo ...Παιδιά βοήθεια!
Με έχει φάει ένα παιδί να του βρω χάρτες για Τουρκία για το Destinator.
Δεν μπορώ να βρώ τίποτα...
Καμμιά βοήθεια?? Έστω σε pm...
tom tom μια χαρα ειναι για τουρκια-Φίλε μου θα σε απογοητεύσει ο Destinator για Τουρκία, καλλίτερα να δεις κάτι σε τομ-τομ ή Igo ...
Πήγα 4-5 φορές Τουρκία και δυσκολεύτηκα.
Ένα απλό ψάξιμο στο google θα βρεις κατευθείαν χάρτη για Τουρκία.
η καλυτερη λυση για μεμονωμενη χρηση περιοχων που δεν σε καλυπτουν οι υπαρχοντες πλοηγοι ειναι google maps μεσω iphoneΕπανέρχομαι για τη βοήθειά σας στο θέμα των χαρτών GPS.
Αν και έχω "φάει τον κόσμο" δεν βρίσκω ικανοποιητικούς χάρτες της NAVTEQ για πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Γεωργίας κλπ.
Και πιστεύω πως δεν θα 'βρω.
Συνεπώς δεν βλέπω μεγάλη βοήθεια από το Nuvi.
Έχω καταλάβει πως υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κινητό τηλέφωνο ( πχ Nokia 72 ) με GPS χάρτες.
Άν έχω καταλάβει καλά, ( φυσικά με κόστος... πόσο άραγε...; ) μπορείς να κατεβάζεις όπου βρεθείς χάρτες ( της GoogleEarth ;; ) πέρα απ' αυτούς που λέει η Nokia ότι δίνει δωρεάν, οπότε στα δύσκολα έστω με κόστος θα βρείς άκρη.
Είναι αλήθεια ;
Δηλαδή μπορείς να κατεβάσεις ( εφ' όσον φυσικά έχεις σήμα ) οποιοδήποτε χάρτη οποιασδήποτε πόλης του κόσμου ;;.
Αν κάποιος ξέρει σίγουρη απάντηση, θα είμαι υπόχρεος !
Ευχαριστώ,
Βασίλης.
γινεται αυτο αλλα θα εχεις τεραστιο κοστος...Επανέρχομαι για τη βοήθειά σας στο θέμα των χαρτών GPS.
Αν και έχω "φάει τον κόσμο" δεν βρίσκω ικανοποιητικούς χάρτες της NAVTEQ για πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Γεωργίας κλπ.
Και πιστεύω πως δεν θα 'βρω.
Συνεπώς δεν βλέπω μεγάλη βοήθεια από το Nuvi.
Έχω καταλάβει πως υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κινητό τηλέφωνο ( πχ Nokia 72 ) με GPS χάρτες.
Άν έχω καταλάβει καλά, ( φυσικά με κόστος... πόσο άραγε...; ) μπορείς να κατεβάζεις όπου βρεθείς χάρτες ( της GoogleEarth ;; ) πέρα απ' αυτούς που λέει η Nokia ότι δίνει δωρεάν, οπότε στα δύσκολα έστω με κόστος θα βρείς άκρη.
Είναι αλήθεια ;
Δηλαδή μπορείς να κατεβάσεις ( εφ' όσον φυσικά έχεις σήμα ) οποιοδήποτε χάρτη οποιασδήποτε πόλης του κόσμου ;;.
Αν κάποιος ξέρει σίγουρη απάντηση, θα είμαι υπόχρεος !
Ευχαριστώ,
Βασίλης.
Εγω χρησιμοποιω wayfinder 6 σε nokia comunicator εχει αναλυτικη πλοηγηση πολεων σε Βουλγαρια Τουρκια και Ρωσια στη Ρουμανια εχει τις βασικες οδους των πολεων εκτος Βουκουρεστιου που εχει αναλυτικη πλοηγηση και Γεωργια δεν εχει τιποτα και Ουκρανια βασικους δρομους της ΟδησουΕπειδή θα κάνουμε το γύρο της Μαύρης Θάλασσας το φθινόπωρο, ψάχνω αξιόπιστους χάρτες για το Garmin ( nuvi 250 ).
Κυρίως Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία.
Έχει κάποιος σχετική εμπειρία ;
Έχει κάποιος εμπειρία άν υπάρχουν αξιόπιστοι χάρτες για άλλο navigator ( πχ Mio, MLS Destinator, κλπ ) και κατηγορία τιμής... ;
Βασικά, με ενδιαφέρουν χάρτες πόλεων, όχι οδικό δίκτυο -αυτό υπάρχει πάνω κάτω και στο CityNavigator.
Ευχαριστώ πολύ.
Βασίλης.-