για τουρκιαΚαλησπέρα, έχω περάσει στο Tibo μου το Garmin Mobile XT – Version 5.00.20 wp
Πως θα μπορούσα να βρω χάρτες (unlock) για Τουρκία, Συρία, Λίβανο, Ιορδανία ...
Πρόκειται να πάω οδικός...
Ευχαριστώ
1.ναι περιπου ιδιοι ειναι.sorry ρε παιδιά, έχω μπερδευτεί.
Απορίες:
1. Οι χάρτες NAVTEQ για ευρώπη που τρέχει το dest9 είναι οι ίδιοι με τους
χάρτες NAVTEQ για ευρώπη που τρέχει το igo primo;
2. Πρόκειται για τους Q4.2009; (υπάρχουν πιο ενημερωμένοι
3. Για χώρες οπως τσεχία, σλοβενία, κροατία, σερβία υπάρχουν χάρτες ενημερωμένοι απο
τις παραπάνω εταιρίες;
( Θα μπορέσω να βρώ π.χ.το ξενοδοχείο σε λουμπλιάνα ή Βελιγράδι; )
4. Αρκούν αυτά τα 2 επιπλέον προγράμματα (dest9, igo primo) στην sd για την Ευρώπη ;
5. Miogps θα καταφέρω να κάνω συντομεύσεις των προγραμμάτων στην επιφάνεια του
miomoov 500;
ολα αυτα τα προγραμματα που κατεχεις ειναι συμβατα με τη πλατφορμα της garmin.χαιρετω την παρεα.καταρχην ειμαι ασχετος απο τα θεματα περι gps αλλα θα ηθελα να λυσω μια απορια μου.σκοπευω να αγορασω το GARMIN NUVI 205 3.5'' εχω τους χαρτες ωχ AnavasisTopoNavigator 3.9.2 ,τον AutoDriveHellas 1.60 , τον BlueChartAtlantic 2008 , τον BlueChartAtlantic 2008 Tides & Marines και τον χάρτη της Κύπρου V8 σε προγραμμα για κινητο.μπορω να εισαγω αυτους τους χαρτες στο παραπανω gps; ευχαριστω.
ολοι οι χαρτες δουλεουν στο nuviχαιρετω την παρεα.καταρχην ειμαι ασχετος απο τα θεματα περι gps αλλα θα ηθελα να λυσω μια απορια μου.σκοπευω να αγορασω το GARMIN NUVI 205 3.5'' εχω τους χαρτες ωχ AnavasisTopoNavigator 3.9.2 ,τον AutoDriveHellas 1.60 , τον BlueChartAtlantic 2008 , τον BlueChartAtlantic 2008 Tides & Marines και τον χάρτη της Κύπρου V8 σε προγραμμα για κινητο.μπορω να εισαγω αυτους τους χαρτες στο παραπανω gps; ευχαριστω.
μια χαρα ειναι.Εχει ταξιδεψει κανεις με giniusdrive ιταλια; και αν ναι πως του φανηκε το προγραμμα;
το εχω με το turbo x i50.
2010/01 ειναι η τελευταια εκδοση χαρτη για ελλαδα της ΝG ειδα.εχω την τελευταια που ειναι η 2010.03