• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μανωλη καλησπερα
πρεπει να κανεις εγγραφη πρωτα εδω
Mio Store - English
για να μπορεις να κανεις αναβαθμιση χαρτη ,δικαιουσαι μια (οπως αναφερει και εδω )

Αναβαθμίσεις χάρτη - Προϊόντα - Mio Technology
"Θέλουμε να έχετε τον τελευταίο και πιο ενημερωμένο χάρτη στο ΜΙΟ σας. Εγγραφείτε απλώς στο ΜΙΟ Advantage με τη νέα συσκευή σας μέσα σε 30 μέρες από την πρώτη χρήση ή αγορά, και θα ελέγξουμε αν υπάρχει νεότερος χάρτης διαθέσιμος για το ΜΙΟ σας. Αν υπάρχει, μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν*! "
Αγαπητε Νικο, επειδη ειμαι ανθρωπος που τα ψαχνει πρωτα και μετα θετει τους προβληματισμους του, να σου πω οτι εκανα εγγραφη στη σελιδα της Μιο και αυτο το οποιο αναφερει ειναι μια κοροιδια και μιση...απλα κοροιδευουν τον κοσμο...διοτι ξερω οτι υπαρχει νεωτερη εκδοση απο αυτη που εχει το Gps που εχω και ομως δεν την δινουν δωρεαν...κριμα γιατι την θεωρουσα σοβαρη εταιρια...ευτηχως που δεν το αγορασα να κλαιω τα χρηματα μου...για αυτο ανεφερα εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος.;)

leon00

Member
Αγαπητε Νικο, επειδη ειμαι ανθρωπος που τα ψαχνει πρωτα και μετα θετει τους προβληματισμους του, να σου πω οτι εκανα εγγραφη στη σελιδα της Μιο και αυτο το οποιο αναφερει ειναι μια κοροιδια και μιση...απλα κοροιδευουν τον κοσμο...διοτι ξερω οτι υπαρχει νεωτερη εκδοση απο αυτη που εχει το Gps που εχω και ομως δεν την δινουν δωρεαν...κριμα γιατι την θεωρουσα σοβαρη εταιρια...ευτηχως που δεν το αγορασα να κλαιω τα χρηματα μου...για αυτο ανεφερα εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος.;)
παντα υπαρχουν τροποι ...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
προσεξε μανωλη.
η συσκευη σου τρεχει το navman spirit. οι χαρτες αυτου του προγραμματος προερχονται απο τη teleatlas πλεον.
η τελευταια εκδοση χαρτη για Ελλαδα ειναι η greece v9.1242 χωρητικοτητας 18.5ΜΒ. μπορεις να τσεκαρεις ποια εκδοση φορας μπαινοντας στο miomore ,αμεσως μολις συνδεθεις πατωντας πανω στην επιλογη "οι χαρτες μου" θα σου δειξει ποια εκδοση φορας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ομως και το MIREO SPIRIT το οποιο τρεχει χαρτες giniusdriver της GI.
αυτοι οι χαρτες δε τρεχουν στη δικη σου συσκευη.
Συνοψιζοντας, δε μπορεις να βρεις χαρτη για τη συσκευη σου παρα μονο μεσω miomore και επι πληρωμη.

τωρα αν θες να ασχοληθεις λιγο παραπανω με τη συσκευη σου , μπορεις να τη ξεκλειδωσεις και να τη κανεις πιο παιχνιδιαρα....εκει η βοηθεια μου θαναι αμεριστη!!

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
προσεξε μανωλη.
η συσκευη σου τρεχει το navman spirit. οι χαρτες αυτου του προγραμματος προερχονται απο τη teleatlas πλεον.
η τελευταια εκδοση χαρτη για Ελλαδα ειναι η greece v9.1242 χωρητικοτητας 18.5ΜΒ. μπορεις να τσεκαρεις ποια εκδοση φορας μπαινοντας στο miomore ,αμεσως μολις συνδεθεις πατωντας πανω στην επιλογη "οι χαρτες μου" θα σου δειξει ποια εκδοση φορας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ομως και το MIREO SPIRIT το οποιο τρεχει χαρτες giniusdriver της GI.
αυτοι οι χαρτες δε τρεχουν στη δικη σου συσκευη.
Συνοψιζοντας, δε μπορεις να βρεις χαρτη για τη συσκευη σου παρα μονο μεσω miomore και επι πληρωμη.

τωρα αν θες να ασχοληθεις λιγο παραπανω με τη συσκευη σου , μπορεις να τη ξεκλειδωσεις και να τη κανεις πιο παιχνιδιαρα....εκει η βοηθεια μου θαναι αμεριστη!!
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!;)
Απο το λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οι χαρτες ειναι της Geointeliggence...εσυ ομως αναφερεις την teleatlas...επισης η εκδοση χαρτη που τρεχει στην συσκευη μου ειναι η GR99R0NG1420011S.map με ημερομηνια 22/6/09 και χωρητικοτητα 17,5 ΜΒ.
Θα κοιταξω να δω τι γινεται με τον χαρτη και απο εκει και περα σιγουρα η βοηθεια σου θα μου χρειαστει!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!;)
Απο το λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι οι χαρτες ειναι της Geointeliggence...εσυ ομως αναφερεις την teleatlas...επισης η εκδοση χαρτη που τρεχει στην συσκευη μου ειναι η GR99R0NG1420011S.map με ημερομηνια 22/6/09 και χωρητικοτητα 17,5 ΜΒ.
Θα κοιταξω να δω τι γινεται με τον χαρτη και απο εκει και περα σιγουρα η βοηθεια σου θα μου χρειαστει!
οταν πρωτοβγηκε το μηχανημα φορουσε χαρτες της GI.αυτο το χαρτη φορας.
οι συσκευες του 2010 φορανε εκδοση της ΤΑ.
ειναι πολυ καλος χαρτης τον εχω δουλεψει στη προσομοιωση πολλες ωρες...
ωστοσο αν το ξεκλειδωσεις θα εχεις πολλες πλεον επιλογες.

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ειναι πολυ καλος χαρτης τον εχω δουλεψει στη προσομοιωση πολλες ωρες...
ωστοσο αν το ξεκλειδωσεις θα εχεις πολλες πλεον επιλογες.
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλος χαρτης καθως στην μια βδομαδα που το δουλευω του εχω κανει αρκετες δοκιμες και βλεπω οτι ανταποκρινεται αμεσα και σωστα. Το θεμα ομως ειναι τι γινεται με τις αναβαθμισεις...Διοτι ο χαρτης που εχει εμενα πανω οσο να ειναι θελει αναβαθμιση. Λογικα μπορω να φορτωσω τον νεο χαρτη της teleatlas που ανεφερες....:rolleyes:
Απο εκει και περα βλεπουμε και το ξεκλειδωμα...για αρχη λεω να το εχω ΄΄μαμα΄΄ :)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
....και αν το ξεκλειδωσεις η μαμα παραμενει μαμα χωρις να χασει την αυτοτελεια της...
εκπληξη σημερινη
του περασα το navitel το καλυτερο offroad, to παει σφαιρα.μολις γυρισα απο τη θαλασσα οπου τοχα παρει μαζι.μονο να εβλεπες τι πληροφοριες μουδινε της πςειοχης.εμεινα εκπληκτος.
μολις το ξεκλειδωσεις θα του το κουμπωσουμε:D

astrah

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
Γεια σας και απο μενα. Mio Gps τα φωτα σου. σκοπευω να αγοράσω και εγώ ενα GPS και εχω οργώσει τελευταία τα φόρουμ . σε βλέπω οτι προσπαθείς να βοηθήσεις οπότε να σου κανω μερικες ερωτήσεις τώρα που σε βρήκα. επεσε στα χερια μου ενα κινεζικο ενος φιλου μου... ξερεις του κιλου με igo8 μεσα... μου φανηκε πολυ καλο προγραμμα και μου το δινει 100 ευρω. βεβαια εαν το αγορασω μονος μου απο ebay θα ειναι ποιο φτηνo απο οτι ειδα (windows ce5 64mb 4.3' 2gb sd card) αλλά γλιτώνω την παραγγελία.
Υπάρχει και η επιλογή του πλαισίου TurboX ι50 που όλοι λένε πολύ καλά λογία με ευρωπαϊκούς χάρτες 169 ευρώ αλλά 2 χρόνια εγγύηση giniusdrive χαρτες ,3 αναβαθμισεις σε 3 χρονια και επιπλέον δυνατότητα να πάρει και άλλα προγράμματα όπως και το κινέζικο(άλλωστε και αυτό απο εκεί είναι)
Σκοπευω να παω ιταλια Σεπτεμβρη(να ακουσουμε τι θα μας πει και η Μιραντα που θα παει νωριτερα) και θα ηθελα να μου πεις μια γνωμη πανω στο θεμα ή μια πρόταση για κάποιο άλλο GPS.

Last edited by a moderator:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
το κινεζικο το απορριπτω ασυζητητι.
i50 αλλοι ευχαριστημενοι αλλοι οχι.παρουσιαζει σφαλμα θεσης.δε θα το αγοραζα.
προταση
-για κατω απο 100 ευρω
vector me 4.3 οθονη
F45 navman τα παιζει ολα, ξεκλειδωνει σε δευτερα τιμη γυρω στα 65
-πανω απο 100
miomoov spirit S=505 στα 115 ευρω αχτυπητο εργαλειο, τοχω εγω.
navigon 70 στα 199 ευρω δεν εχει ερθει ελλαδα ακομα,αναμενεται σε λιγες μερες.

astrah

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
τελικά πήρα το i50 με ελληνικό- ευρωπαϊκό χάρτη. ηθελα να εχω γνησιο λογισμικο για αρχη(ελλαδα ευρωπη) και μετα να πειραματιστώ σε καποιο αλλο προγραμμα .
εαν θελω να βαλω αλλους πρεπει να τους βαλω σε δεύτερη κάρτα έτσι; δεν νομιζω να χωράνε στα 2gb. για ταξιδι ιταλια ποιο προτείνεις για δευτερο προγραμα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα